mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Büyükşehir’den Demirtaş’a 100 Milyon TL’lik Yatırım

Gündem 21.09.2023 - 13:21, Güncelleme: 21.09.2023 - 13:21
 

Büyükşehir’den Demirtaş’a 100 Milyon TL’lik Yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde kanalizasyon çalışması başlattı. 40 kilometrelik ve yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli proje ile mahallenin kangren haline gelen foseptik sorununu ortadan kalkacak.

İlçelerin altyapı sorunlarını gidermek için gece gündüz çalışmalarını aralıksız sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nin de adeta kangren haline gelen foseptik sorunu için düğmeye bastı. Projenin çizilmesi, etüt ve planın çalışmalarının tamamlanmasının ardından 40 kilometrelik kanalizasyon altyapısı için çalışmalar başladı.  DENİZ KİRLİLİĞİ DE ÖNLENECEK ASAT Kanalizasyon Dairesi Başkanı Necdet Erol Demirtaş Mahallesi’nde 100 milyon TL yatırım bedelli bir proje ile 40 kilometrelik kanalizasyon hattı yapımına başladıklarını söyledi. Erol, “Yıllardır kangren olan bir sorunu ortadan kaldıracağız. Çevre sağlığı ile ilgili şikayetlere son vereceğiz. Halkımızın konforlu ve rahat bir ortamda çalışması için çaba sarf ediyoruz. Foseptikler sık sık taşmaktaydı. Halkımızın bir an önce kanalizasyona kavuşma isteği vardı. Etüt ve planını yaptık. Şu anda da çalışmalarımız başlamış durumda. Derelerden deşarj olan atık sular denizleri kirletiyordu. Deniz kirliliğini de önleyeceğiz. Arıtma tesisin çıkışını da deniz deşarjı ile bertaraf edeceğiz” dedi.  FOSEPTİK SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM Demirtaş Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul da mahallede kısa sürede artan yapılaşmanın ardından sıkıntıların artmaya başladığını belirterek, “Foseptikler doluyordu, mahalleli de şikayet ediyordu. Günlerce akıp koku yapıyordu. Tarihi sorunumuz ASAT’ın bu çalışmasıyla tarih olacak. Muhittin Başkan’ımıza teşekkür ediyorum. Sorunumuzu anlattık, sesimize kulak verdi ve ASAT çalışma başlattı. Mahalle halkıma da sesleniyorum. Toz olacak, toprak olacak, biraz sıkıntı yaşayacağız ama bazı iyi projelerin böyle sorunları oluyor. Sonunda kalıcı bir çözüm olacak” diye konuştu.   EBEDİLİK YATIRIM OLDU İshaklı Mahallesi’nin eski Muhtarı Mehmet Bekiroğlu da “Yapılan bu çalışmayla Demirtaş Mahallemizin kanalizasyon sorunu ortadan kalkacak” diyerek şöyle konuştu: “Bizim burası 1992’de belediye oldu. Sonra Büyükşehir Yasası çıktı. Büyükşehirden sonra yetkiler alındı. Büyükşehir Yasası’ndan sonra burada birden bir yerleşim patlaması oldu. Altyapısı olmadan evler yapıldı. Muhittin Başkan kanalizasyon çalışması başlattı. Bu hizmet olmasaydı bizim burayı pislik götürürdü. Çok güzel ebedilik bir yatırım. Sebep olandan Allah razı olsun.”
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde kanalizasyon çalışması başlattı. 40 kilometrelik ve yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli proje ile mahallenin kangren haline gelen foseptik sorununu ortadan kalkacak.

İlçelerin altyapı sorunlarını gidermek için gece gündüz çalışmalarını aralıksız sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nin de adeta kangren haline gelen foseptik sorunu için düğmeye bastı. Projenin çizilmesi, etüt ve planın çalışmalarının tamamlanmasının ardından 40 kilometrelik kanalizasyon altyapısı için çalışmalar başladı. 
DENİZ KİRLİLİĞİ DE ÖNLENECEK
ASAT Kanalizasyon Dairesi Başkanı Necdet Erol Demirtaş Mahallesi’nde 100 milyon TL yatırım bedelli bir proje ile 40 kilometrelik kanalizasyon hattı yapımına başladıklarını söyledi. Erol, “Yıllardır kangren olan bir sorunu ortadan kaldıracağız. Çevre sağlığı ile ilgili şikayetlere son vereceğiz. Halkımızın konforlu ve rahat bir ortamda çalışması için çaba sarf ediyoruz. Foseptikler sık sık taşmaktaydı. Halkımızın bir an önce kanalizasyona kavuşma isteği vardı. Etüt ve planını yaptık. Şu anda da çalışmalarımız başlamış durumda. Derelerden deşarj olan atık sular denizleri kirletiyordu. Deniz kirliliğini de önleyeceğiz. Arıtma tesisin çıkışını da deniz deşarjı ile bertaraf edeceğiz” dedi. 
FOSEPTİK SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
Demirtaş Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul da mahallede kısa sürede artan yapılaşmanın ardından sıkıntıların artmaya başladığını belirterek, “Foseptikler doluyordu, mahalleli de şikayet ediyordu. Günlerce akıp koku yapıyordu. Tarihi sorunumuz ASAT’ın bu çalışmasıyla tarih olacak. Muhittin Başkan’ımıza teşekkür ediyorum. Sorunumuzu anlattık, sesimize kulak verdi ve ASAT çalışma başlattı. Mahalle halkıma da sesleniyorum. Toz olacak, toprak olacak, biraz sıkıntı yaşayacağız ama bazı iyi projelerin böyle sorunları oluyor. Sonunda kalıcı bir çözüm olacak” diye konuştu.  
EBEDİLİK YATIRIM OLDU
İshaklı Mahallesi’nin eski Muhtarı Mehmet Bekiroğlu da “Yapılan bu çalışmayla Demirtaş Mahallemizin kanalizasyon sorunu ortadan kalkacak” diyerek şöyle konuştu: “Bizim burası 1992’de belediye oldu. Sonra Büyükşehir Yasası çıktı. Büyükşehirden sonra yetkiler alındı. Büyükşehir Yasası’ndan sonra burada birden bir yerleşim patlaması oldu. Altyapısı olmadan evler yapıldı. Muhittin Başkan kanalizasyon çalışması başlattı. Bu hizmet olmasaydı bizim burayı pislik götürürdü. Çok güzel ebedilik bir yatırım. Sebep olandan Allah razı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop