mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Antalya’da kaçak sigara ve sahte alkol operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2023 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2023 - 11:32
 

Antalya’da kaçak sigara ve sahte alkol operasyonu

Antalya’da kaçak sigara ve sahte alkol operasyonu

Antalya’da polis tarafından yapılan kaçak sigara ve sahte alkol operasyonunda çok miktarda alkol ve sigara ele geçirildi. Operasyonlarla ilgili 19 kişi hakkında adli işlem yapıldı.Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından merkez Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde yapılan çalışmalarda bin 860 litre sahte alkol, bin 850 paket elektronik sigara kartuşu ve 300 adet sigara likiti, 2 bin 200 adet elektronik sigara, 39 bin adet boş makaron, 2 bin 270 adet puro, 2 bin100 paket gümrük kaçağı sigara, 80 kg kıyılmış tütün, 11 bin 200 paket doldurulmuş sigara ve 56 bin sarma kağıdı, bin kg nargile tütünü, 1 adet sigara basım makinası ve 1 adet kompresör ele geçirildi.Kaçakçılık faaliyetleri ile ilgili yakalanan 19 şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapıldığı bildirildi.
Antalya’da kaçak sigara ve sahte alkol operasyonu
Antalya’da polis tarafından yapılan kaçak sigara ve sahte alkol operasyonunda çok miktarda alkol ve sigara ele geçirildi. Operasyonlarla ilgili 19 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından merkez Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde yapılan çalışmalarda bin 860 litre sahte alkol, bin 850 paket elektronik sigara kartuşu ve 300 adet sigara likiti, 2 bin 200 adet elektronik sigara, 39 bin adet boş makaron, 2 bin 270 adet puro, 2 bin100 paket gümrük kaçağı sigara, 80 kg kıyılmış tütün, 11 bin 200 paket doldurulmuş sigara ve 56 bin sarma kağıdı, bin kg nargile tütünü, 1 adet sigara basım makinası ve 1 adet kompresör ele geçirildi.
Kaçakçılık faaliyetleri ile ilgili yakalanan 19 şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapıldığı bildirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop