mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Sapadere Kanyon Yolu Sezon İçin Hazır

Gündem 08.04.2022 - 14:23, Güncelleme: 08.04.2022 - 14:23
 

Sapadere Kanyon Yolu Sezon İçin Hazır

Sapadere Kanyon yolunda sıcak asfalt serimi ve altyapı çalışması gerçekleştiren Alanya Belediyesi, asfalt çalışmalarına Demirtaş merkezde devam ediyor.

İlçe genelinde yol, asfalt ve altyapı çalışmasını sürdüren Alanya Belediyesi, Sapadere Kanyon Yolu’nda sıcak asfalt serimi ve altyapı çalışması gerçekleştirdi. Kanyon yolundaki yol düzenleme ve sıcak asfalt çalışması sırasında dere geçişine bakslar konarak yol güvenliği sağlandı. SICAK ASFALT DEMİRTAŞ MERKEZDE DEVAM EDİYOR Demirtaş Mahallesi’nde yol düzenleme ve asfalt çalışması devam ediyor. Bozuk yolların önce stabilize olarak düzenlendiği çalışmaların ardından asfalt serimi yapılıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Merkez ve batı mahallelerimizde olduğu gibi Alanya’mızın en önemli Mahallesi olan Demirtaş ve çevresinde de çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyacı olan yol noktasında hiçbir sorun yaşamaları için azami gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda önemli turizm bölgemiz olan Sapadere Kanyon yolunu sezon öncesi yeniden elden geçirdik. Şu an asfalt çalışmamız Demirtaş merkezde devam ediyor. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi. 
Sapadere Kanyon yolunda sıcak asfalt serimi ve altyapı çalışması gerçekleştiren Alanya Belediyesi, asfalt çalışmalarına Demirtaş merkezde devam ediyor.

İlçe genelinde yol, asfalt ve altyapı çalışmasını sürdüren Alanya Belediyesi, Sapadere Kanyon Yolu’nda sıcak asfalt serimi ve altyapı çalışması gerçekleştirdi. Kanyon yolundaki yol düzenleme ve sıcak asfalt çalışması sırasında dere geçişine bakslar konarak yol güvenliği sağlandı.

SICAK ASFALT DEMİRTAŞ MERKEZDE DEVAM EDİYOR

Demirtaş Mahallesi’nde yol düzenleme ve asfalt çalışması devam ediyor. Bozuk yolların önce stabilize olarak düzenlendiği çalışmaların ardından asfalt serimi yapılıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Merkez ve batı mahallelerimizde olduğu gibi Alanya’mızın en önemli Mahallesi olan Demirtaş ve çevresinde de çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyacı olan yol noktasında hiçbir sorun yaşamaları için azami gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda önemli turizm bölgemiz olan Sapadere Kanyon yolunu sezon öncesi yeniden elden geçirdik. Şu an asfalt çalışmamız Demirtaş merkezde devam ediyor. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop