mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bağışlar Yeniden Mahmutlarspor Başkanı Seçildi

Gündem 29.08.2023 - 18:05, Güncelleme: 29.08.2023 - 18:05
 

Bağışlar Yeniden Mahmutlarspor Başkanı Seçildi

Alanya’yı Antalya Süper Amatör Ligi’nde başarıyla temsil eden ve geçtiğimiz sezon Play-Off finali oynayan Mahmutlarspor’da olağanüstü genel kurul toplantısı düzenlendi. Olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Yılmaz Bağışlar yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Kulüp başkanı Bağışlar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  “Değerli dostlarım, Mia İnvest Mahmutlarspor Kulübü olarak geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeliğine herhangi bir aday liste çıkmaması üzerine, ikinci kez yapılan genel kurulda tek liste ile tekrar aday olarak yönetim kurulumuzu oluşturmak zorunda kaldık.  Bir süreliğine dinlenmek istesek de mümkün olmadı. Genel kurulda, ayrıca, yeni spor yasası gereğince tüzük değişikliği yapılmış olup yeni yasaya uygun olarak kulüp tüzüğümüz değiştirildi. Kulübümüz bu sezon U11 yaş , U18 yaş ve süper amatör liginde mücadele edecek. Mahmutlar Spor Merkezi yanına ikinci etap olarak kapalı spor salonu ve antrenman sahası ile kamp merkezi ihalesi Alanya Belediyesi tarafından yapıldı fakat ihaleye hiç bir firma teklif vermediğinden ihale iptal edildi. Bu konuda yeniden ihaleye çıkılacak. Desteklerinden dolayı Alanya Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Ayrıca geçtiğimiz yıl ana sponsorumuz olan Mia İnvest&İnşaat firma sahipleri İsmail Özer ve Mehmet Yağız ile yapılan görüşmelerimiz neticesinde bu yıl da kendileri sponsor olarak destek vereceklerini ifade ettiler. Kendilerine kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Mahmutlarspor'a ve gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzun ve Mia İnvest sponsorluğunun Mahmutlarspor'a hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın” dedi. 
Alanya’yı Antalya Süper Amatör Ligi’nde başarıyla temsil eden ve geçtiğimiz sezon Play-Off finali oynayan Mahmutlarspor’da olağanüstü genel kurul toplantısı düzenlendi. Olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Yılmaz Bağışlar yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Kulüp başkanı Bağışlar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
“Değerli dostlarım, Mia İnvest Mahmutlarspor Kulübü olarak geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeliğine herhangi bir aday liste çıkmaması üzerine, ikinci kez yapılan genel kurulda tek liste ile tekrar aday olarak yönetim kurulumuzu oluşturmak zorunda kaldık. 
Bir süreliğine dinlenmek istesek de mümkün olmadı. Genel kurulda, ayrıca, yeni spor yasası gereğince tüzük değişikliği yapılmış olup yeni yasaya uygun olarak kulüp tüzüğümüz değiştirildi. Kulübümüz bu sezon U11 yaş , U18 yaş ve süper amatör liginde mücadele edecek. Mahmutlar Spor Merkezi yanına ikinci etap olarak kapalı spor salonu ve antrenman sahası ile kamp merkezi ihalesi Alanya Belediyesi tarafından yapıldı fakat ihaleye hiç bir firma teklif vermediğinden ihale iptal edildi. Bu konuda yeniden ihaleye çıkılacak. Desteklerinden dolayı Alanya Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Ayrıca geçtiğimiz yıl ana sponsorumuz olan Mia İnvest&İnşaat firma sahipleri İsmail Özer ve Mehmet Yağız ile yapılan görüşmelerimiz neticesinde bu yıl da kendileri sponsor olarak destek vereceklerini ifade ettiler. Kendilerine kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Mahmutlarspor'a ve gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzun ve Mia İnvest sponsorluğunun Mahmutlarspor'a hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop