mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Müjdeyi Bakan Kasapoğlu verdi: KYK kredi faizleri siliniyor

Gündem 25.11.2022 - 11:52, Güncelleme: 25.11.2022 - 11:52
 

Müjdeyi Bakan Kasapoğlu verdi: KYK kredi faizleri siliniyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüksek öğrenim kredi borçlarının yeniden yapılandırılma süreci ve öğrencilerin yapması gerekenlere ilişkin açıklamalarda bulundu.ANKARA (İGFA) - Burs ve krediye başvuramayan öğrenciler için ek süre verildi.  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yarın (26 Kasım Cumartesi) saat 23:59'a kadar burs ve krediye başvuramayan öğrencilerin başvurularının alınacağını söyledi. Bakan Kasapoğlu KYK borçlarına ilişkin endeks tutarlarının kaldırıldığını ve borcu olan öğrencilerin ödemelerini endeks tutarı olmadan yapabileceğini kaydetti. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından olayı bir devrim olarak nitelendirirken, "1 milyon 392 bin 629 gencimizin ödenmemiş veya ödenecek GSB öğrenim kredisi endeks farkını bugün itibarıyla kaldırdık. Hayırlı uğurlu olsun" mesajı verdi. https://twitter.com/kasapoglu/status/1596037460009418752

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüksek öğrenim kredi borçlarının yeniden yapılandırılma süreci ve öğrencilerin yapması gerekenlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Burs ve krediye başvuramayan öğrenciler için ek süre verildi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yarın (26 Kasım Cumartesi) saat 23:59'a kadar burs ve krediye başvuramayan öğrencilerin başvurularının alınacağını söyledi.

Bakan Kasapoğlu KYK borçlarına ilişkin endeks tutarlarının kaldırıldığını ve borcu olan öğrencilerin ödemelerini endeks tutarı olmadan yapabileceğini kaydetti.

Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından olayı bir devrim olarak nitelendirirken, "1 milyon 392 bin 629 gencimizin ödenmemiş veya ödenecek GSB öğrenim kredisi endeks farkını bugün itibarıyla kaldırdık. Hayırlı uğurlu olsun" mesajı verdi.

https://twitter.com/kasapoglu/status/1596037460009418752
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop