mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Gitar festivali 12 yaşında

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2023 - 12:57, Güncelleme: 19.09.2023 - 12:00
 

Gitar festivali 12 yaşında

Gitar festivali 12 yaşında

Antalya Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği’nin düzenlediği ‘12. Uluslararası Gitar Festivali’ 21 Eylül Perşembe başlıyor. 3 gün boyunca devam edecek festivalin açılış konserinde klasik gitarın önemli isimlerinden Ahmet Kanneci sahnede olacak.Yeni virtüözleri, gitarda yeni yaklaşımları Antalyalı sanatseverlerle buluşturan Uluslararası Antalya Gitar Festivali, 12’nci yaşını, 3 günlük festivalle kutlayacak. Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen festival, 21-23 Eylül tarihleri arasında Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Aynı zamanda festivalin sanat danışmanı olan klasik gitarın önemli isimlerinden Ahmet Kanneci konseriyle başlayacak festivalde ikinci gün Senio Alirio Diaz ve Salvatore Daniele Pidon festival sahnesini paylaşacak. Festivalin üçüncü günü ise blues, klasik ve pop vokali Tunç Ataç ve Melis Ataç, Fatma Parlakol, Özcan Dal ve İlke Türkdoğan müzikseverlerle olacak.Belediye Başkanı Ümit Uysal, Uluslararası Antalya Gitar Festivali’ni 12’nci yılına ulaştırmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Festivalin kentin merakla beklenen etkinlikleri arasında yer aldığını ve bir marka haline geldiğini belirten Başkan Uysal, “Ahmet Kanneci’nin sanat danışmanlığında böyle bir festivali düzenliyor olmak Antalya’mızın kültür ve sanat dünyası içinde çok değerli. Kültür ve sanat etkinlikleri, bir şehir için temel altyapı hizmetlerinden farksızdır, vazgeçilmezdir, gereklidir” diye konuştu.
Gitar festivali 12 yaşında
Antalya Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği’nin düzenlediği ‘12. Uluslararası Gitar Festivali’ 21 Eylül Perşembe başlıyor. 3 gün boyunca devam edecek festivalin açılış konserinde klasik gitarın önemli isimlerinden Ahmet Kanneci sahnede olacak.
Yeni virtüözleri, gitarda yeni yaklaşımları Antalyalı sanatseverlerle buluşturan Uluslararası Antalya Gitar Festivali, 12’nci yaşını, 3 günlük festivalle kutlayacak. Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen festival, 21-23 Eylül tarihleri arasında Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Aynı zamanda festivalin sanat danışmanı olan klasik gitarın önemli isimlerinden Ahmet Kanneci konseriyle başlayacak festivalde ikinci gün Senio Alirio Diaz ve Salvatore Daniele Pidon festival sahnesini paylaşacak. Festivalin üçüncü günü ise blues, klasik ve pop vokali Tunç Ataç ve Melis Ataç, Fatma Parlakol, Özcan Dal ve İlke Türkdoğan müzikseverlerle olacak.
Belediye Başkanı Ümit Uysal, Uluslararası Antalya Gitar Festivali’ni 12’nci yılına ulaştırmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Festivalin kentin merakla beklenen etkinlikleri arasında yer aldığını ve bir marka haline geldiğini belirten Başkan Uysal, “Ahmet Kanneci’nin sanat danışmanlığında böyle bir festivali düzenliyor olmak Antalya’mızın kültür ve sanat dünyası içinde çok değerli. Kültür ve sanat etkinlikleri, bir şehir için temel altyapı hizmetlerinden farksızdır, vazgeçilmezdir, gereklidir” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop