mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Besicileri sevindiren karar... Destek süresi uzatıldı

Ekonomi 02.06.2022 - 10:01, Güncelleme: 02.06.2022 - 10:01
 

Besicileri sevindiren karar... Destek süresi uzatıldı

Et ve Süt Kurumu tarafından yetiştiricilere verilen desteğin süresi uzatıldıANKARA (İGFA) - Et Piyasasının Düzenlenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kararla birlikte Et ve Süt Kurumu tarafından yetiştiricilere verilen sığır başına 2 bin 500 TL'lik desteğin süresi yıl sonuna kadar uzatıldı. Hatırlanacağı gibi destek, ilk olarak 2 Nisan'dan itibaren sadece Ramazan ayı için verilmişti. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla bu süre 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı. Söz konusu karara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Et ve Süt Kurumu tarafından yetiştiricilere verilen desteğin süresi uzatıldı

ANKARA (İGFA) - Et Piyasasının Düzenlenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu kararla birlikte Et ve Süt Kurumu tarafından yetiştiricilere verilen sığır başına 2 bin 500 TL'lik desteğin süresi yıl sonuna kadar uzatıldı.

Hatırlanacağı gibi destek, ilk olarak 2 Nisan'dan itibaren sadece Ramazan ayı için verilmişti.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla bu süre 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı.

Söz konusu karara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop