mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

CW Enerji’ye Kadın İstihdamına Destek ödülü

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2024 - 13:30, Güncelleme: 02.01.2024 - 11:28
 

CW Enerji’ye Kadın İstihdamına Destek ödülü

CW Enerji’ye Kadın İstihdamına Destek ödülü

CW Enerji, kadın istihdamına sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Antalya İŞKUR’dan ödül aldı. CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Kadınların daha da güçlendirilmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz. CW Enerji olarak, bu konuda elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz” dedi.CW Enerji, kadın istihdamına sağladığı katkı dolayısıyla Antalya İŞKUR’dan ödül aldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde cinsiyet eşitsizliğinin azaltılması ve kadınların ekonomik hayata daha fazla katılım sağlaması gerektiğinin farkındayız ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Şirketimizde kadın haklarını korumak için elimizden gelen her türlü çalışmayı hayata geçiriyoruz. Kadınların toplumsal yaşamın her alanında güçlenmesi ve istihdamda daha fazla yer alması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.Büyük başarı gösterdiKadın istihdamının artması adına şirket olarak sorumluluk almaya devam ettiklerini ifade eden Sarvan, fabrikalarında çalışan personelin yüzde 42’sinin kadın olduğunu kaydetti.Sarvan, kadınların eğitimden sanata, bilimden siyasete kadar yaşamın her alanında güçlenmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Firmamız Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı kapsamında 2023 yılında belirlenen Kadın Dostu İşletmelerden biri olarak yüzde 42 kadın personel istihdam oranıyla büyük başarı gösterdi. Kadın istihdamına sağladığımız katkı ve desteklerden dolayı Antalya İŞKUR’dan ödül aldık. Böylesine önemli bir ödül aldığımız için mutlu ve gururluyuz” diye konuştu.Kadınlarımızın her durumda yanında olmaya devam edeceğizKadın istihdamının daha da artırılması ve kadınların ekonomik olarak özgürlüklerine kavuşması adına her türlü çalışmaya tam destek verdiklerini dile getiren Sarvan, şöyle devam etti:“Kadınların daha da güçlendirilmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz. CW Enerji olarak, bu konuda elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Her alanda fırsat eşitliğini sağlamak şirket politikalarımız arasında önemli bir yerde bulunuyor. Firmamızın başarıya giden yolunda, kadın çalışanlarımızın eşsiz emekleri ve katkıları var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadınlarımızın her durumda yanında olmaya devam edeceğiz.”
CW Enerji’ye Kadın İstihdamına Destek ödülü
CW Enerji, kadın istihdamına sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Antalya İŞKUR’dan ödül aldı. CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Kadınların daha da güçlendirilmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz. CW Enerji olarak, bu konuda elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz” dedi.
CW Enerji, kadın istihdamına sağladığı katkı dolayısıyla Antalya İŞKUR’dan ödül aldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde cinsiyet eşitsizliğinin azaltılması ve kadınların ekonomik hayata daha fazla katılım sağlaması gerektiğinin farkındayız ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Şirketimizde kadın haklarını korumak için elimizden gelen her türlü çalışmayı hayata geçiriyoruz. Kadınların toplumsal yaşamın her alanında güçlenmesi ve istihdamda daha fazla yer alması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Büyük başarı gösterdi
Kadın istihdamının artması adına şirket olarak sorumluluk almaya devam ettiklerini ifade eden Sarvan, fabrikalarında çalışan personelin yüzde 42’sinin kadın olduğunu kaydetti.
Sarvan, kadınların eğitimden sanata, bilimden siyasete kadar yaşamın her alanında güçlenmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Firmamız Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı kapsamında 2023 yılında belirlenen Kadın Dostu İşletmelerden biri olarak yüzde 42 kadın personel istihdam oranıyla büyük başarı gösterdi. Kadın istihdamına sağladığımız katkı ve desteklerden dolayı Antalya İŞKUR’dan ödül aldık. Böylesine önemli bir ödül aldığımız için mutlu ve gururluyuz” diye konuştu.

Kadınlarımızın her durumda yanında olmaya devam edeceğiz
Kadın istihdamının daha da artırılması ve kadınların ekonomik olarak özgürlüklerine kavuşması adına her türlü çalışmaya tam destek verdiklerini dile getiren Sarvan, şöyle devam etti:
“Kadınların daha da güçlendirilmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz. CW Enerji olarak, bu konuda elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Her alanda fırsat eşitliğini sağlamak şirket politikalarımız arasında önemli bir yerde bulunuyor. Firmamızın başarıya giden yolunda, kadın çalışanlarımızın eşsiz emekleri ve katkıları var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadınlarımızın her durumda yanında olmaya devam edeceğiz.”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop