mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

CHP Alanya’da Kandemir Görevi Devraldı

Siyaset 30.08.2023 - 15:29, Güncelleme: 30.08.2023 - 15:29
 

CHP Alanya’da Kandemir Görevi Devraldı

Önceki dönem İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’dan görevi devralan CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, “Çok çalışacağız. Bu görevi, layıkıyla yerine getireceğiz. Bize güvenen CHP’yi, Alanya halkını mahcup etmeyeceğiz” dedi.

25 Ağustos Cuma günü düzenlenen kongrede CHP İlçe Başkan seçilen Bülent Kandemir görevi önceki İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’dan devraldı. Parti binasındaki devir teslim törenine çok sayıda partili katıldı. Devir teslim töreninde önce konuşan Karadağ, birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Karadağ, “Güzel işler yaptık. Acısıyla tatlısıyla. Zaman zaman kavga ettik, güldük, eğlendik ama sonuç itibariyle CHP’yi Alanya’da göğsümüzü kabartarak birinci parti yapmayı başardık. Bu bir bayrak yarışı. Kandemir ile beraber bu serüvende yolculuk devam edecek. Bizim birinci. Hedefimiz CHP’yi iktidar yapmak. Genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapmak ama bizim nihai hedefimiz bu değil. Biz her zaman Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere veciz olarak söylediği ve görev olarak bıraktığı ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartana kadar bu mücadele ömrümüz yettiği sürece devam edeceğiz.  Görevi Bu bayrağı daha önce de birlikte siyaset yaptığımız, birlikte birçok şeyi omuzladığımız Kandemir’e görevi devredeceğim. Devrederken bu bir son değil, başlangıç olacak. Alanya Belediyesi  bu saatten sonra bizde olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Var gücümüzle çalışacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi. Konuşmasının ardından Karadağ, partinin mührünü ve karar defterini Kandemir’e teslim etti.  “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” Kandemir de, “Kurumlarda devamlılık vardır. Bu bir bayrak yarışı. Biz kurum olarak bütün hafızayı şu anda aldık. Bu kurumu bir adım daha ileriye götürebilmek için bütün çalışmalarımız bunun üzerine olacak. Yeni yönetici arkadaşlarımızla beraber üzerimizde çok büyük bir yük oldu. Çok büyük sorumluluk olduğunu biliyorum. Karadağ partimizi bize birinci parti yaparak teslim etti. Şunu biliyorum, adım attığım ve sözüme başladığım günden beri yerel seçim diyorum. En büyük hedeflerimden birisi bu. Alanya’da yerel seçimi alarak ben de bu siyasi hayatıma, CHP’ye katkı koymak istiyorum. Bu artık bizim üzerimize yapıştı. Buradan dönüş yok. Çok çalışacağız. Bu görevi, layıkıyla yerine getireceğiz. Hiç durmadan gece gündüz önceki arkadaşlarla ve partimizle beraber çalışacağız. Yeni bir kongreden geçtik. Hiç kimseye önyargılı davranmıyoruz. Hiç kimseye karşı garezimiz, kinimiz yok. Herkesi kucaklayan, herkesle beraber çalışan, herkesle bir bütün olarak içerde bir sevgi yumağı, dışarıda da sert bir yumruk olarak hareket edeceğiz. Bize güvenen CHP’yi, Alanya halkını mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu. Konuşmasının ardından Kandemir önceki dönem yönetim kurulunda yer alan üyelere plaket takdim ederek çalışmaları için teşekkür etti. 
Önceki dönem İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’dan görevi devralan CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, “Çok çalışacağız. Bu görevi, layıkıyla yerine getireceğiz. Bize güvenen CHP’yi, Alanya halkını mahcup etmeyeceğiz” dedi.

25 Ağustos Cuma günü düzenlenen kongrede CHP İlçe Başkan seçilen Bülent Kandemir görevi önceki İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’dan devraldı. Parti binasındaki devir teslim törenine çok sayıda partili katıldı. Devir teslim töreninde önce konuşan Karadağ, birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Karadağ, “Güzel işler yaptık. Acısıyla tatlısıyla. Zaman zaman kavga ettik, güldük, eğlendik ama sonuç itibariyle CHP’yi Alanya’da göğsümüzü kabartarak birinci parti yapmayı başardık. Bu bir bayrak yarışı. Kandemir ile beraber bu serüvende yolculuk devam edecek. Bizim birinci. Hedefimiz CHP’yi iktidar yapmak. Genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapmak ama bizim nihai hedefimiz bu değil. Biz her zaman Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere veciz olarak söylediği ve görev olarak bıraktığı ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartana kadar bu mücadele ömrümüz yettiği sürece devam edeceğiz.  Görevi Bu bayrağı daha önce de birlikte siyaset yaptığımız, birlikte birçok şeyi omuzladığımız Kandemir’e görevi devredeceğim. Devrederken bu bir son değil, başlangıç olacak. Alanya Belediyesi  bu saatten sonra bizde olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Var gücümüzle çalışacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi. Konuşmasının ardından Karadağ, partinin mührünü ve karar defterini Kandemir’e teslim etti. 

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Kandemir de, “Kurumlarda devamlılık vardır. Bu bir bayrak yarışı. Biz kurum olarak bütün hafızayı şu anda aldık. Bu kurumu bir adım daha ileriye götürebilmek için bütün çalışmalarımız bunun üzerine olacak. Yeni yönetici arkadaşlarımızla beraber üzerimizde çok büyük bir yük oldu. Çok büyük sorumluluk olduğunu biliyorum. Karadağ partimizi bize birinci parti yaparak teslim etti. Şunu biliyorum, adım attığım ve sözüme başladığım günden beri yerel seçim diyorum. En büyük hedeflerimden birisi bu. Alanya’da yerel seçimi alarak ben de bu siyasi hayatıma, CHP’ye katkı koymak istiyorum. Bu artık bizim üzerimize yapıştı. Buradan dönüş yok. Çok çalışacağız. Bu görevi, layıkıyla yerine getireceğiz. Hiç durmadan gece gündüz önceki arkadaşlarla ve partimizle beraber çalışacağız. Yeni bir kongreden geçtik. Hiç kimseye önyargılı davranmıyoruz. Hiç kimseye karşı garezimiz, kinimiz yok. Herkesi kucaklayan, herkesle beraber çalışan, herkesle bir bütün olarak içerde bir sevgi yumağı, dışarıda da sert bir yumruk olarak hareket edeceğiz. Bize güvenen CHP’yi, Alanya halkını mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu. Konuşmasının ardından Kandemir önceki dönem yönetim kurulunda yer alan üyelere plaket takdim ederek çalışmaları için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop