mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kestelspor, Kuşadası'nı 2-1 Yendi

Spor 09.04.2022 - 17:47, Güncelleme: 09.04.2022 - 18:15
 

Kestelspor, Kuşadası'nı 2-1 Yendi

Kestelspor bugün evinde konuk ettiği Kuşadasıspor'u 2-1 yenmeyi başardı

Alanya Kestelspor, ikinci yarıdaki çıkışını sürdürerek Kuşadasıspor'u 2-1 yendi.  Kestelspor'u galibiyete taşıyan golleri maçın 15'nci dakikasında Murat ve 55'nci dakikada Ahmet Buğrahan atarken, konuk Kuşadasıspor'un tek golünü maçın 43'ncu dakikasında Ferhat kaydetti. Maçın 84'ncü dakikasında Kuşadası kalecisi Necati de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Aldığı bu galibiyet sonunda 45 puanla 6. sıraya yükselen Kestelspor, 33. Hafta maçını 13 Nisan Çarşamba saat 15.00’de deplasmanda Aksaray Belediyesi ile oynayacak.
Kestelspor bugün evinde konuk ettiği Kuşadasıspor'u 2-1 yenmeyi başardı

Alanya Kestelspor, ikinci yarıdaki çıkışını sürdürerek Kuşadasıspor'u 2-1 yendi. 

Kestelspor'u galibiyete taşıyan golleri maçın 15'nci dakikasında Murat ve 55'nci dakikada Ahmet Buğrahan atarken, konuk Kuşadasıspor'un tek golünü maçın 43'ncu dakikasında Ferhat kaydetti. Maçın 84'ncü dakikasında Kuşadası kalecisi Necati de kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Aldığı bu galibiyet sonunda 45 puanla 6. sıraya yükselen Kestelspor, 33. Hafta maçını 13 Nisan Çarşamba saat 15.00’de deplasmanda Aksaray Belediyesi ile oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop