mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Tur minibüsünün sebep olduğu kaza ‘Zavadanak Bekir’i isyan ettirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 10:59, Güncelleme: 30.08.2023 - 10:09
 

Tur minibüsünün sebep olduğu kaza ‘Zavadanak Bekir’i isyan ettirdi

Tur minibüsünün sebep olduğu kaza ‘Zavadanak Bekir’i isyan ettirdi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde tur aracının trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kazada tur minibüsünün sürücüsünün firma ismini silmeye çalışması ise ’Zavadanak Bekir’ olarak tanınan Bekir Varol’u isyan ettirdi.Kaza, Alanya-Manavgat D-400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Ahmet K.’nın kullandığı 07 ATF 378 plakalı tur minibüsü, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu trafik ışıklarında beklemekte olan Eyüp Arslan’ın kullandığı 01 AAH 73 plakalı araca arkadan çarptı. 01 AAH 73 plakalı araç da yine kırmızı ışıkta bekleyen Onur Korkmaz’ın kullandığı 07 AAG 457 plakalı otomobile arkadan çarptı. Alanya-Manavgat karayolunun bir süre kapanmasına neden olan kazada, tur aracının çarpmasıyla geldiği yöne geri dönen otomobilde bulunan Hikmet Arslan yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kendisini iyi hissetmediğini belirten otomobil sürücüsü Eyüp Arslan da jandarma ve trafik ekiplerinin olay yerine gelerek gerekli işlemleri yapmasının ardından tedavi için hastaneye gitti.“Tur araçlarına önlem alınsın”15 Mart 2020 tarihinde meydana gelen kazada kamyoneti hurdaya dönen ve kaza sonrası diğer araç sürücüsüyle diyalogları sebebiyle ‘Zavadanak Bekir’ lakabıyla ünlenen Bekir Varol, kazanın ardından kazazedelere yardıma koştu. Tur araçlarının sık sık kazalara karıştığına dikkat çeken Bekir Varol, “Tur araçlarını kullanan sürücülerin yaptığına anlam veremiyorum. Adamlar yaralı var mı demeden hemen aracın üzerindeki firma ismini belirten yazıları silmeye koşuyorlar. Kardeşim tur şirketinin ismi bir insanın hayatından daha mı önemli” dedi.Tur araçlarında takograf olmamasının kazaların yaşanmasında en önemli etken olduğunu belirten Varol, “Takograf olmadığı için adamlar bastıkça basıyor. Zavadanak gelip geçiyorlar. Zaten uykusuz araç kullanıyorlar, bir de hız yapınca kaza kaçınılmaz oluyor. Bu adam Adana’dan ailesiyle tatile gelmiş. Bu adamın suçu ne. Yarısı hastaneye gitti, yarısı arabasının başını bekliyor. Bu işe acil önlem alınmalı. Yoksa zavadanak kazalar yaşanmaya devam eder” dedi.
Tur minibüsünün sebep olduğu kaza ‘Zavadanak Bekir’i isyan ettirdi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde tur aracının trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kazada tur minibüsünün sürücüsünün firma ismini silmeye çalışması ise ’Zavadanak Bekir’ olarak tanınan Bekir Varol’u isyan ettirdi.
Kaza, Alanya-Manavgat D-400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Ahmet K.’nın kullandığı 07 ATF 378 plakalı tur minibüsü, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu trafik ışıklarında beklemekte olan Eyüp Arslan’ın kullandığı 01 AAH 73 plakalı araca arkadan çarptı. 01 AAH 73 plakalı araç da yine kırmızı ışıkta bekleyen Onur Korkmaz’ın kullandığı 07 AAG 457 plakalı otomobile arkadan çarptı. Alanya-Manavgat karayolunun bir süre kapanmasına neden olan kazada, tur aracının çarpmasıyla geldiği yöne geri dönen otomobilde bulunan Hikmet Arslan yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kendisini iyi hissetmediğini belirten otomobil sürücüsü Eyüp Arslan da jandarma ve trafik ekiplerinin olay yerine gelerek gerekli işlemleri yapmasının ardından tedavi için hastaneye gitti.

“Tur araçlarına önlem alınsın”
15 Mart 2020 tarihinde meydana gelen kazada kamyoneti hurdaya dönen ve kaza sonrası diğer araç sürücüsüyle diyalogları sebebiyle ‘Zavadanak Bekir’ lakabıyla ünlenen Bekir Varol, kazanın ardından kazazedelere yardıma koştu. Tur araçlarının sık sık kazalara karıştığına dikkat çeken Bekir Varol, “Tur araçlarını kullanan sürücülerin yaptığına anlam veremiyorum. Adamlar yaralı var mı demeden hemen aracın üzerindeki firma ismini belirten yazıları silmeye koşuyorlar. Kardeşim tur şirketinin ismi bir insanın hayatından daha mı önemli” dedi.
Tur araçlarında takograf olmamasının kazaların yaşanmasında en önemli etken olduğunu belirten Varol, “Takograf olmadığı için adamlar bastıkça basıyor. Zavadanak gelip geçiyorlar. Zaten uykusuz araç kullanıyorlar, bir de hız yapınca kaza kaçınılmaz oluyor. Bu adam Adana’dan ailesiyle tatile gelmiş. Bu adamın suçu ne. Yarısı hastaneye gitti, yarısı arabasının başını bekliyor. Bu işe acil önlem alınmalı. Yoksa zavadanak kazalar yaşanmaya devam eder” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop