mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’nın Doğu Mahallelerine Asfalt Atağı Devam Ediyor

Gündem 23.01.2024 - 14:47, Güncelleme: 23.01.2024 - 14:47
 

Alanya’nın Doğu Mahallelerine Asfalt Atağı Devam Ediyor

Alanya Belediyesi, doğu mahallelerinde başlattığı asfalt atağına devam ediyor. Mahmutlar ve Kargıcak'ta iki ana arterin asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, çalışmalarına Demirtaş Mahallesi’nde devam ediyor.

Alanya Belediyesi ilçe genelinde başlattığı yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahmutlar Mahallesi’nde Atatürk Caddesi ve Kargıcak Mahallesi’nde Menderes Bulvarı’nın asfaltını yenileyen Alanya Belediyesi, asfalt yenileme çalışmalarına Demirtaş Mahallesi’nde devam ediyor. Demirtaş Merkez’den Kültür Merkezine kadar yenileme çalışmasını tamamlayan ekipler çalışmalarını Demirtaş Kavşağı yönünde sürdürüyor. DEMİRTAŞ’TA 12 MAHALLENİN KULLANDIĞI ANA YOLDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Sahil Yolundan Kültür Merkezine kadar olan toplam 3 kilometrelik asfalt çalışmasını değerlendiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “12 mahallemizin kullandığı bölünmüş yolda asfalt yenileme çalışmalarımız sürüyor. Altyapı çalışması nedeni ile bozulan ana cadde; sahil yolundan merkeze kadar yenileniyor. Şu ana kadar bölünmüş yolun bir şeridi bir şeridinde asfalt çalışmasını tamamlamak üzereyiz. Kısa sürede diğer şeridi de tamamlayıp yolu halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.
Alanya Belediyesi, doğu mahallelerinde başlattığı asfalt atağına devam ediyor. Mahmutlar ve Kargıcak'ta iki ana arterin asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, çalışmalarına Demirtaş Mahallesi’nde devam ediyor.

Alanya Belediyesi ilçe genelinde başlattığı yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Mahmutlar Mahallesi’nde Atatürk Caddesi ve Kargıcak Mahallesi’nde Menderes Bulvarı’nın asfaltını yenileyen Alanya Belediyesi, asfalt yenileme çalışmalarına Demirtaş Mahallesi’nde devam ediyor. Demirtaş Merkez’den Kültür Merkezine kadar yenileme çalışmasını tamamlayan ekipler çalışmalarını Demirtaş Kavşağı yönünde sürdürüyor.

DEMİRTAŞ’TA 12 MAHALLENİN KULLANDIĞI ANA YOLDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Sahil Yolundan Kültür Merkezine kadar olan toplam 3 kilometrelik asfalt çalışmasını değerlendiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “12 mahallemizin kullandığı bölünmüş yolda asfalt yenileme çalışmalarımız sürüyor. Altyapı çalışması nedeni ile bozulan ana cadde; sahil yolundan merkeze kadar yenileniyor. Şu ana kadar bölünmüş yolun bir şeridi bir şeridinde asfalt çalışmasını tamamlamak üzereyiz. Kısa sürede diğer şeridi de tamamlayıp yolu halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop