mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Büyükşehir’den Kepez’de 360 çocuk kapasiteli kreş

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2023 - 12:06, Güncelleme: 03.01.2023 - 11:44
 

Büyükşehir’den Kepez’de 360 çocuk kapasiteli kreş

Büyükşehir’den Kepez’de 360 çocuk kapasiteli kreş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,19 ilçeye kreş sözünü yerine getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Cam Piramit, Yenigün, Gündoğmuş, Serik, Kaş Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nden sonra da Kepez’de 18 derslikli 360 çocuk kapasiteli kreş açacak. Kanal Mahallesi’nde hizmete girecek, kreşte tadilat işlemleri tüm hızıyla sürüyor.5 ilçede yeni kreşÇocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri için her türlü imkanın sağlandığı, detaylı programların hazırlandığı kreş çok amaçlı olarak tasarlandı. 3 katlı binada hizmet verecek kreş, çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği bir merkez olacak. Kreşte 4-6 yaş grubu çocuklara kişisel gelişim ve okul öncesi eğitimi verilecek. 18 ayrı sınıfta uzman personel tarafından eğitim alan çocuklar için ayrıca çok amaçlı oyun ve spor alanı da bulunacak. Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Muratpaşa Güzeloba Mahallesi’nde 12 derslik, Kumluca’da 13 derslik, Finike’de 12 derslik, Gazipaşa’da 5 ve Manavgat 5 derslikli kreşlerin yapımı da tamamlandı. Yeni kreşlerin hizmete girmesiyle toplam kreş sayısı 11’e ulaşacak.
Büyükşehir’den Kepez’de 360 çocuk kapasiteli kreş
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,19 ilçeye kreş sözünü yerine getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Cam Piramit, Yenigün, Gündoğmuş, Serik, Kaş Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nden sonra da Kepez’de 18 derslikli 360 çocuk kapasiteli kreş açacak. Kanal Mahallesi’nde hizmete girecek, kreşte tadilat işlemleri tüm hızıyla sürüyor.

5 ilçede yeni kreş
Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri için her türlü imkanın sağlandığı, detaylı programların hazırlandığı kreş çok amaçlı olarak tasarlandı. 3 katlı binada hizmet verecek kreş, çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği bir merkez olacak. Kreşte 4-6 yaş grubu çocuklara kişisel gelişim ve okul öncesi eğitimi verilecek. 18 ayrı sınıfta uzman personel tarafından eğitim alan çocuklar için ayrıca çok amaçlı oyun ve spor alanı da bulunacak. Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Muratpaşa Güzeloba Mahallesi’nde 12 derslik, Kumluca’da 13 derslik, Finike’de 12 derslik, Gazipaşa’da 5 ve Manavgat 5 derslikli kreşlerin yapımı da tamamlandı. Yeni kreşlerin hizmete girmesiyle toplam kreş sayısı 11’e ulaşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop