mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

CHP İl Başkanı Nuri Cengiz Alanya’da Konuştu

Siyaset 20.09.2023 - 15:00, Güncelleme: 20.09.2023 - 15:00
 

CHP İl Başkanı Nuri Cengiz Alanya’da Konuştu

CHP Alanya İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İl Başkanı Nuri Cengiz, “Antalya, Alanya olmak üzere topyekun başarılı olduk. Birinci parti olduk. Önümüzdeki süreçte başarılı bir yarışa imza atma şansımız var” dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Alanya'ya gelerek partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Cengiz, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya geldi. İlçe kongresinin ardından Alanya’ya hayırlı olsun ziyaretine geldiğini açıklayan Cengiz, “Önümüzdeki yerel seçim çok kısa bir zaman sonra gerçekleşecek. Antalya, Alanya olmak üzere topyekun başarılı olduk. Birinci parti olduk. 2018’de yüzde 29 ile ikinci partiydik. Bugün iktidar partisi yüzde 29 ile ikinci parti. Biz yüzde 33 küsur ile birinci partiyiz. Önümüzdeki süreçte bu sonucun yerelde güçlü bir iktidarı kurmak adına bize büyük bir enerji ve veri sunduğunu görerek birlikte, örgütlü bir mücadelenin nerelere ulaşabileceğinin göstergesi olarak hep birlikte bunu sonuçlandıracağız. Alanya’da herkese çok teşekkür ediyorum. Başarı örgütlü çalışmadan geçer. Bizi bu çatı altında toplayan ilkeler belli. 6 ok ile simgelenmiş kurucu iradenin belirtmiş olduğu ilkelerin savunuculuğunu yapmaya devam edeceğiz. Bu ilkeler çerçevesinde birbirimize daha da sıkı bağlanarak 100 yıl önce bize verilen görevi ikinci 100 yılda cumhuriyetimizi yeniden demokratik, laik bir cumhuriyete, üstünlerin hukukuna değil, hukukun üstünlüğünün egemen olduğu adaleti tesis ederek, devleti sosyal devlet olarak yeniden inşaa ederek geleceğimize ve çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye’yi armağan etmek zorundayız” dedi. “BU ŞANSI ÇOK DOĞRU KULLANACAĞIZ” CHP’nin Alanya’daki başarısının asla yadsınamayacağını dile getiren Cengiz, “Bu başarı hepimizin. Bundan önceki başkan ve yönetim de olmak üzere katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Alanya’da tarihinde ilk defa birinci parti olma onuruna ulaştık. Bunu da daha da büyütüp Antalya genelinde büyükşehir anlamında mevcut 8 ilçe belediyemizin üzerine koyarak bunu 19 ilçeyi hedefleyerek bir çalışmayı organize edip, büyükşehiri bir aldığımız, bir verdiğimiz noktada artık sürekli sosyal demokrat bir anlayışı Antalya ve Alanya’da hakim kılan kadrolar olarak önümüzdeki süreçte başarılı bir yarışa imza atma şansımız var. Bu şansı hep birlikte çok doğru kullanacağımıza eminim. Alanya örgütüne teşekkür ediyorum. Bu başarıyı birlikte elde ettik” diye konuştu. 
CHP Alanya İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İl Başkanı Nuri Cengiz, “Antalya, Alanya olmak üzere topyekun başarılı olduk. Birinci parti olduk. Önümüzdeki süreçte başarılı bir yarışa imza atma şansımız var” dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Alanya'ya gelerek partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Cengiz, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya geldi. İlçe kongresinin ardından Alanya’ya hayırlı olsun ziyaretine geldiğini açıklayan Cengiz, “Önümüzdeki yerel seçim çok kısa bir zaman sonra gerçekleşecek. Antalya, Alanya olmak üzere topyekun başarılı olduk. Birinci parti olduk. 2018’de yüzde 29 ile ikinci partiydik. Bugün iktidar partisi yüzde 29 ile ikinci parti. Biz yüzde 33 küsur ile birinci partiyiz. Önümüzdeki süreçte bu sonucun yerelde güçlü bir iktidarı kurmak adına bize büyük bir enerji ve veri sunduğunu görerek birlikte, örgütlü bir mücadelenin nerelere ulaşabileceğinin göstergesi olarak hep birlikte bunu sonuçlandıracağız. Alanya’da herkese çok teşekkür ediyorum. Başarı örgütlü çalışmadan geçer. Bizi bu çatı altında toplayan ilkeler belli. 6 ok ile simgelenmiş kurucu iradenin belirtmiş olduğu ilkelerin savunuculuğunu yapmaya devam edeceğiz. Bu ilkeler çerçevesinde birbirimize daha da sıkı bağlanarak 100 yıl önce bize verilen görevi ikinci 100 yılda cumhuriyetimizi yeniden demokratik, laik bir cumhuriyete, üstünlerin hukukuna değil, hukukun üstünlüğünün egemen olduğu adaleti tesis ederek, devleti sosyal devlet olarak yeniden inşaa ederek geleceğimize ve çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye’yi armağan etmek zorundayız” dedi.
“BU ŞANSI ÇOK DOĞRU KULLANACAĞIZ”
CHP’nin Alanya’daki başarısının asla yadsınamayacağını dile getiren Cengiz, “Bu başarı hepimizin. Bundan önceki başkan ve yönetim de olmak üzere katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Alanya’da tarihinde ilk defa birinci parti olma onuruna ulaştık. Bunu da daha da büyütüp Antalya genelinde büyükşehir anlamında mevcut 8 ilçe belediyemizin üzerine koyarak bunu 19 ilçeyi hedefleyerek bir çalışmayı organize edip, büyükşehiri bir aldığımız, bir verdiğimiz noktada artık sürekli sosyal demokrat bir anlayışı Antalya ve Alanya’da hakim kılan kadrolar olarak önümüzdeki süreçte başarılı bir yarışa imza atma şansımız var. Bu şansı hep birlikte çok doğru kullanacağımıza eminim. Alanya örgütüne teşekkür ediyorum. Bu başarıyı birlikte elde ettik” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop