mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Mahkemede ‘IBAN’ Savunması

Gündem 26.12.2023 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2023 - 09:04
 

Alanya’da Mahkemede ‘IBAN’ Savunması

Alanya’da ‘Dolandırıcılık’ suçundan tutuksuz yargılanan sanık D.A. Mersin Adliyesi’nden SEGBİS'le verdiği ifadesinde “Arkadaşlarım IBAN numaramı istediler, verdim” dedi. Duruşma 21 Şubat 2024’e ertelendi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada mağdur kadın E.B. hazır bulundu. İnternetten Bitcoin satın alacakken dolandırılmasının ardından Bilişim Suçlarıyla Mücadele polis ekiplerince IBAN numarasından tespit edilen tutuksuz yargılanan sanık D.A. ise Mersin Adliyesi’nden duruşmaya SEGBİS'le katıldı. “KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORUM” Mahkeme Başkanı sanık D.A’ya “İnternetten senin hesabına toplam 13 bin 790 TL para yatırılmış. Bundan haberin var mı?” diye sordu. Bunun üzerine D.A., “Bu hesaplardan hiç haberim yok. Arkadaşlarım benden IBAN numaramı istedi, verdim. Böyle olacağını hiç düşünmedim. Bu hesaptan hiç para çekmedim. Bu olay çıkınca mağdur olan hanımefendiden özür diledim. Kanser tedavisi görmekteyim. İlaçlardan dolayı unutkanlık yaptı” dedi. ZARARI ÖDEMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nden zararı ödemek için süre isteyen sanık, “Şu an çalışmıyorum. Çalıştığım takdirde 13 bin TL zararı öderim” diye konuştu.  ZARARI ŞUBATA KADAR GİDERMESİ İSTENİLDİ Mahkeme heyeti sanık D.A’ya mağdur kadın E.B’nin 13 Bin 790 TL zararını gidermesi için 21 Şubat 2024’e kadar süre vererek duruşmayı da aynı tarihe erteledi.  
Alanya’da ‘Dolandırıcılık’ suçundan tutuksuz yargılanan sanık D.A. Mersin Adliyesi’nden SEGBİS'le verdiği ifadesinde “Arkadaşlarım IBAN numaramı istediler, verdim” dedi. Duruşma 21 Şubat 2024’e ertelendi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada mağdur kadın E.B. hazır bulundu. İnternetten Bitcoin satın alacakken dolandırılmasının ardından Bilişim Suçlarıyla Mücadele polis ekiplerince IBAN numarasından tespit edilen tutuksuz yargılanan sanık D.A. ise Mersin Adliyesi’nden duruşmaya SEGBİS'le katıldı.

“KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORUM”

Mahkeme Başkanı sanık D.A’ya “İnternetten senin hesabına toplam 13 bin 790 TL para yatırılmış. Bundan haberin var mı?” diye sordu. Bunun üzerine D.A., “Bu hesaplardan hiç haberim yok. Arkadaşlarım benden IBAN numaramı istedi, verdim. Böyle olacağını hiç düşünmedim. Bu hesaptan hiç para çekmedim. Bu olay çıkınca mağdur olan hanımefendiden özür diledim. Kanser tedavisi görmekteyim. İlaçlardan dolayı unutkanlık yaptı” dedi.

ZARARI ÖDEMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nden zararı ödemek için süre isteyen sanık, “Şu an çalışmıyorum. Çalıştığım takdirde 13 bin TL zararı öderim” diye konuştu. 

ZARARI ŞUBATA KADAR GİDERMESİ İSTENİLDİ

Mahkeme heyeti sanık D.A’ya mağdur kadın E.B’nin 13 Bin 790 TL zararını gidermesi için 21 Şubat 2024’e kadar süre vererek duruşmayı da aynı tarihe erteledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop