mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Cumhur İttifak’ı Konaklı’da Buluştu

Siyaset 19.01.2024 - 11:23, Güncelleme: 19.01.2024 - 11:23
 

Alanya'da Cumhur İttifak’ı Konaklı’da Buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı bölgesi birlik beraberlik programında meşalelerle karşılandı. Seçim arifesinde yapılan en kapsamlı buluşmada ‘seçimi birlikte kazanıp Alanya’mıza hizmete devam edeceğiz” vurgusu yapıldı.

‘Bu memlekette adamı olanların değil, hak edenin işini yaparak bugünlere geldik’ diyen Yücel “Hamdolsun ki büyüklerimizin göstermiş oluğu teveccüh ile hep birlikte yine bir dönem için sizlerle birlikte Alanya’nın yönetimine talip olduk” dedi. ‘EMANETİ GÜVEN TAŞIYORUZ’ Alanya Belediyesi geldiğimiz noktada çok iyi bir yapılanma içinde. Belediyemiz ekonomisini güçlendirip araç parkurunu genişletip kalifiyeli personelle hizmet vermesi ile Alanya değerine değer kattı. Aldığımız emaneti yarınlara en güzel şekilde taşımak için mücadele ediyoruz. Canla başla çalışacağız, yine kazanan Alanya olacak. CUMHURDA İŞLEM TAMAM AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , Hakan Tütüncü’nün Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıkladığı törende “Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak. Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak MHP adayları için aynı samimiyetle çalışacağız.” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı bölgesi birlik beraberlik programında meşalelerle karşılandı. Seçim arifesinde yapılan en kapsamlı buluşmada ‘seçimi birlikte kazanıp Alanya’mıza hizmete devam edeceğiz” vurgusu yapıldı.

‘Bu memlekette adamı olanların değil, hak edenin işini yaparak bugünlere geldik’ diyen Yücel “Hamdolsun ki büyüklerimizin göstermiş oluğu teveccüh ile hep birlikte yine bir dönem için sizlerle birlikte Alanya’nın yönetimine talip olduk” dedi.
‘EMANETİ GÜVEN TAŞIYORUZ’
Alanya Belediyesi geldiğimiz noktada çok iyi bir yapılanma içinde. Belediyemiz ekonomisini güçlendirip araç parkurunu genişletip kalifiyeli personelle hizmet vermesi ile Alanya değerine değer kattı. Aldığımız emaneti yarınlara en güzel şekilde taşımak için mücadele ediyoruz. Canla başla çalışacağız, yine kazanan Alanya olacak.
CUMHURDA İŞLEM TAMAM
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , Hakan Tütüncü’nün Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıkladığı törende “Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak. Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak MHP adayları için aynı samimiyetle çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop