mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Eray Erdem'den Seçimin Ardından Örnek Davranış

Gündem 09.11.2022 - 16:09, Güncelleme: 09.11.2022 - 16:09
 

Eray Erdem'den Seçimin Ardından Örnek Davranış

ALTSO seçiminde galip gelen iş insanı Eray Erdem seçim ofisinin çevresindeki esnafı unutmadı. Erdem, seçim sürecinde rahatsızlık verdiği esnafa özür mektubu ve çikolata gönderip onların gönüllerini aldı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde galip gelen iş insancı Eray Erdem, çalışmalarını Şekerhane Mahallesi’nde açtığı seçim ofisinde yürütmüştü. Seçimde galip gelmesinin ardından Erdem, çevredeki esnafa rahatsızlık verdiğini düşünüp onlara özür mektubu ve çikolata gönderip gönüllerini aldı.  TEK TEK ÖZÜR DİLEDİ Seçim ofisindeki çalışmaları sırasında Erdem, trafik ve insan hareketi nedeniyle zaman zaman yoğun kalabalığa neden olduklarını sık sık dile getirerek, “Hoşgörüsü için esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Verdiğimiz rahatsızlık nedeni ile özür dileriz” demişti.   ESNAF ERDEM’E TEŞEKKÜR ETTİ Erdem, seçimin ardından esnafa teşekkürlerini iletti. Erdem ve ekibi bölgede bulunan esnaf ve evlerde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek çikolata ve içerisinde ‘Değerli komşularımız’ diye başlayan mektup bıraktı. Erdem'in hareketine esnaf ve vatandaşlar teşekkür etti.
ALTSO seçiminde galip gelen iş insanı Eray Erdem seçim ofisinin çevresindeki esnafı unutmadı. Erdem, seçim sürecinde rahatsızlık verdiği esnafa özür mektubu ve çikolata gönderip onların gönüllerini aldı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde galip gelen iş insancı Eray Erdem, çalışmalarını Şekerhane Mahallesi’nde açtığı seçim ofisinde yürütmüştü. Seçimde galip gelmesinin ardından Erdem, çevredeki esnafa rahatsızlık verdiğini düşünüp onlara özür mektubu ve çikolata gönderip gönüllerini aldı. 
TEK TEK ÖZÜR DİLEDİ
Seçim ofisindeki çalışmaları sırasında Erdem, trafik ve insan hareketi nedeniyle zaman zaman yoğun kalabalığa neden olduklarını sık sık dile getirerek, “Hoşgörüsü için esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Verdiğimiz rahatsızlık nedeni ile özür dileriz” demişti.  
ESNAF ERDEM’E TEŞEKKÜR ETTİ
Erdem, seçimin ardından esnafa teşekkürlerini iletti. Erdem ve ekibi bölgede bulunan esnaf ve evlerde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek çikolata ve içerisinde ‘Değerli komşularımız’ diye başlayan mektup bıraktı. Erdem'in hareketine esnaf ve vatandaşlar teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop