mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Hasta ve hasta yakınlarına aşure ikramı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2023 - 16:28, Güncelleme: 08.08.2023 - 14:39
 

Hasta ve hasta yakınlarına aşure ikramı

Hasta ve hasta yakınlarına aşure ikramı

Manavgat Devlet Hastanesi’nde bolluk, bereket, paylaşma, birlik ve beraberliğin simgesi olan Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirilen aşure proğramı çerçevesinde hasta, hasta yakını, hastane çalışanları ve davetlilere aşure ikramında bulunuldu. Manavgat Müftü vekili Vaiz Hulusi Kaya tarafından okunan dua ile başlayan etkinlikte kısa bir konuşma yapan Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Deniz, anlamlı bir günde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başhekim Mehmet Deniz, konuşmasının ardından davetlilere, hasta yakınları ve hastane çalışanlarına kendi elleriyle aşure ikram etti.Hastane bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Dr. Tuba Vural Çokal, AK Parti ve MHP Yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Hasta ve hasta yakınlarına aşure ikramı
Manavgat Devlet Hastanesi’nde bolluk, bereket, paylaşma, birlik ve beraberliğin simgesi olan Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirilen aşure proğramı çerçevesinde hasta, hasta yakını, hastane çalışanları ve davetlilere aşure ikramında bulunuldu. Manavgat Müftü vekili Vaiz Hulusi Kaya tarafından okunan dua ile başlayan etkinlikte kısa bir konuşma yapan Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Deniz, anlamlı bir günde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başhekim Mehmet Deniz, konuşmasının ardından davetlilere, hasta yakınları ve hastane çalışanlarına kendi elleriyle aşure ikram etti.
Hastane bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Dr. Tuba Vural Çokal, AK Parti ve MHP Yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop