mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Projeleri İle İz Bırakan Doğan, Alanya’ya Geldi

Gündem 25.01.2024 - 18:01, Güncelleme: 25.01.2024 - 18:01
 

Projeleri İle İz Bırakan Doğan, Alanya’ya Geldi

2006-2012 yılları arasında Alanya Kaymakamlığı görevini başarıyla icra eden ve projeleriyle iz bırakan İzmir Vali Yardımcı Hulusi Doğan, Alanya’ya gelerek Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

2006-2012 yılları arasında Alanya Kaymakamlığı görevini başarıyla icra eden İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Alanya’ya geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret eden Hulusi Doğan, Alanya ve projeler hakkında sohbet etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Yücel, “Sayın Valimize kentimize kattığı önemli değerler için bir kez daha şükranlarımı sunuyor, nazik ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum” dedi.  Alanya’da görev yaptığı 6 yıl boyunca birçok kamu kurumu ve özel sektör temsilcisini bir araya getirerek dayanışma örneği ortaya koyan Doğan, birçok önemli ve başarılı projelerin gerçekleşmesini sağladı.  Doğan, vakıf üniversitesi olan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nin kuruluşu, Türkler Mahallesi’nde Aromatik Cennet Vadisi, Sapadere Mahallesi’nde Alternatif Turizm Merkezi Sapadere Kanyonu, İpekböcekçiliği ve İpek Üretimi Projesi, Kadın Konukevi gibi projelerde bulundu.
2006-2012 yılları arasında Alanya Kaymakamlığı görevini başarıyla icra eden ve projeleriyle iz bırakan İzmir Vali Yardımcı Hulusi Doğan, Alanya’ya gelerek Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

2006-2012 yılları arasında Alanya Kaymakamlığı görevini başarıyla icra eden İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Alanya’ya geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret eden Hulusi Doğan, Alanya ve projeler hakkında sohbet etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Yücel, “Sayın Valimize kentimize kattığı önemli değerler için bir kez daha şükranlarımı sunuyor, nazik ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum” dedi. 
Alanya’da görev yaptığı 6 yıl boyunca birçok kamu kurumu ve özel sektör temsilcisini bir araya getirerek dayanışma örneği ortaya koyan Doğan, birçok önemli ve başarılı projelerin gerçekleşmesini sağladı. 
Doğan, vakıf üniversitesi olan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nin kuruluşu, Türkler Mahallesi’nde Aromatik Cennet Vadisi, Sapadere Mahallesi’nde Alternatif Turizm Merkezi Sapadere Kanyonu, İpekböcekçiliği ve İpek Üretimi Projesi, Kadın Konukevi gibi projelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop