mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP İl Başkanı Alanya'da Vatandaşlarla Buluştu

Siyaset 14.04.2022 - 11:44, Güncelleme: 14.04.2022 - 11:44
 

MHP İl Başkanı Alanya'da Vatandaşlarla Buluştu

MHP Alanya İlçe Başkalığı, Ramazan ayı boyunca sürecek olan Teravih namazı sonrası vatandaşlara ikramlarına devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı, Teravih namazı sonrası cami önlerinde vatandaşlara ikramlarda bulunmaya devam ediyor. Dün, Mahmutlar Mahallesi Cebeci Cami'sinde Teravih namazı sonrası vatandaşlarla MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun bir araya geldi. Vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Durgun, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve İlçe Başkanı Türkdoğan ile birikte vatandaşlara ikramlarda bulundular.  İlçe Başkanı Türkdoğan, "İl Başkanımız sayın Hilmi Durgun ve MYK Üyemiz sayın Hüseyin yıldız ve il yöneticilerimizin katılımlarıyla Mahmutlar mahallemizde Cebeci Camiinde Teravih namazı çıkışında vatandaşlarımıza çay ikramında bulunarak, hasbihal ettik." dedi.
MHP Alanya İlçe Başkalığı, Ramazan ayı boyunca sürecek olan Teravih namazı sonrası vatandaşlara ikramlarına devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı, Teravih namazı sonrası cami önlerinde vatandaşlara ikramlarda bulunmaya devam ediyor. Dün, Mahmutlar Mahallesi Cebeci Cami'sinde Teravih namazı sonrası vatandaşlarla MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun bir araya geldi. Vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Durgun, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve İlçe Başkanı Türkdoğan ile birikte vatandaşlara ikramlarda bulundular. 

İlçe Başkanı Türkdoğan, "İl Başkanımız sayın Hilmi Durgun ve MYK Üyemiz sayın Hüseyin yıldız ve il yöneticilerimizin katılımlarıyla Mahmutlar mahallemizde Cebeci Camiinde Teravih namazı çıkışında vatandaşlarımıza çay ikramında bulunarak, hasbihal ettik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop