mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Plajların deniz suyu ölçümlerinde Antalya damgası

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2023 - 12:27, Güncelleme: 11.08.2023 - 12:08
 

Plajların deniz suyu ölçümlerinde Antalya damgası

Plajların deniz suyu ölçümlerinde Antalya damgası

Sağlık Bakanlığının Yüzme Suyu Takip Sistemi’nde, 1501 plajda insan sağlığı açısından sakıncalı sayılabilecek bakterilerle ilgili analizi yayınlandı. Listede, Antalya numune alınarak ölçüm yapılan plaj sayısı bakımından 304 plajla ilk sırada yer alırken, sonuçlar ise ‘mükemmel’ çıktı.Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün Yüzme Suyu Takip Sistemi’nde, Türkiye genelindeki bin 501 plajdan, insan sağlığı açısından sakıncalı sayılabilecek enterokok ve koli basili cinsi bakterilerin varlığıyla ilgili ölçümler yapıldı. Analiz sonuçları verilerin anlık olarak takip edildiği "yuzme.saglik.gov.tr" internet adresinden paylaşıldı.Temmuz ayı sonu ve Ağustos ayının farklı günlerinde yapılan son ölçümlerine göre Antalya kıyıları, numune alınarak ölçüm yapılan plaj sayısında 304 plajla ilk sırada yer aldı.Analizlerde, iki bakteri türünün yer aldığı ya da hiç olmadığı plajlar ‘mükemmel’, ‘iyi ve yeterli’, ‘kötü’ ve ‘plaj yüzme amaçlı kullanılamaz’ şeklinde değerlendirilirken; Antalya’nın 304 plajından alınan numuneler ‘mükemmel’ düzeyinde çıktı.
Plajların deniz suyu ölçümlerinde Antalya damgası
Sağlık Bakanlığının Yüzme Suyu Takip Sistemi’nde, 1501 plajda insan sağlığı açısından sakıncalı sayılabilecek bakterilerle ilgili analizi yayınlandı. Listede, Antalya numune alınarak ölçüm yapılan plaj sayısı bakımından 304 plajla ilk sırada yer alırken, sonuçlar ise ‘mükemmel’ çıktı.
Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün Yüzme Suyu Takip Sistemi’nde, Türkiye genelindeki bin 501 plajdan, insan sağlığı açısından sakıncalı sayılabilecek enterokok ve koli basili cinsi bakterilerin varlığıyla ilgili ölçümler yapıldı. Analiz sonuçları verilerin anlık olarak takip edildiği "yuzme.saglik.gov.tr" internet adresinden paylaşıldı.
Temmuz ayı sonu ve Ağustos ayının farklı günlerinde yapılan son ölçümlerine göre Antalya kıyıları, numune alınarak ölçüm yapılan plaj sayısında 304 plajla ilk sırada yer aldı.
Analizlerde, iki bakteri türünün yer aldığı ya da hiç olmadığı plajlar ‘mükemmel’, ‘iyi ve yeterli’, ‘kötü’ ve ‘plaj yüzme amaçlı kullanılamaz’ şeklinde değerlendirilirken; Antalya’nın 304 plajından alınan numuneler ‘mükemmel’ düzeyinde çıktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop