mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Uçak okulu öğrencilerinin YKS başarısı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2023 - 13:01, Güncelleme: 25.08.2023 - 12:28
 

Uçak okulu öğrencilerinin YKS başarısı

Uçak okulu öğrencilerinin YKS başarısı

Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından başarı tablosunu açıkladı.Başarı sıralamasında ülke genelinde 3’üncü okul olduklarını kaydeden Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Haldun Çevik, “2016 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan okulumuz her geçen yıl başarısına yeni başarılar katarak yoluna devam ediyor, bu yıl yüzde 70 oranında öğrencimiz uçak bakım dalında eğitim veren fakültelere yerleşti ”dedi.Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi düzeyindeÇevik, “Okulumuz öğrenci yerleştirmede Türkiye 3’üncüsü olduktan sonra üniversite sınavlarında YKS’de üstün başarı elde ederek; Fen Lisesi ve Anadolu Liseleri ile yarışır duruma gelmiştir. YKS’de 55 öğrencimiz 4 yıllık üniversitelere yerleşmiş olup özellikle uçak bakım alanında eğitim veren üniversitelere ise yüzde 70 oranında öğrencimiz yerleşmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Uçak okulu öğrencilerinin YKS başarısı
Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından başarı tablosunu açıkladı.
Başarı sıralamasında ülke genelinde 3’üncü okul olduklarını kaydeden Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Haldun Çevik, “2016 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan okulumuz her geçen yıl başarısına yeni başarılar katarak yoluna devam ediyor, bu yıl yüzde 70 oranında öğrencimiz uçak bakım dalında eğitim veren fakültelere yerleşti ”dedi.
Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi düzeyinde
Çevik, “Okulumuz öğrenci yerleştirmede Türkiye 3’üncüsü olduktan sonra üniversite sınavlarında YKS’de üstün başarı elde ederek; Fen Lisesi ve Anadolu Liseleri ile yarışır duruma gelmiştir. YKS’de 55 öğrencimiz 4 yıllık üniversitelere yerleşmiş olup özellikle uçak bakım alanında eğitim veren üniversitelere ise yüzde 70 oranında öğrencimiz yerleşmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop