mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Büyükşehir 2023 yılında 321 sokak hayvanını sahiplendirdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2024 - 12:18, Güncelleme: 10.01.2024 - 10:49
 

Büyükşehir 2023 yılında 321 sokak hayvanını sahiplendirdi

Büyükşehir 2023 yılında 321 sokak hayvanını sahiplendirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 2023 yılında 321 sokak hayvanı sahiplendirilerek sıcak yuvaya kavuşturuldu. 2 bin 481 sokak hayvanının kısırlaştırıldığı merkezde, 282 ortopedi operasyonu da yapıldı.Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kepez ilçesi Kirişçiler Mahallesi’nde 42 metrekare alanda hayata geçirdiği Türkiye’nin en modern Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, can dostlara yuva oluyor. Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde en iyi şartlarda misafir edilen sokak hayvanları, kalıcı aileler bulabilmek amacıyla sahiplendiriliyor. Bu kapsamda 2023 yılında merkezde barınan 321 sokak hayvanı yeni aileleriyle buluşturuldu. Merkeze halen 701 kedi ve köpek, sıcak bir yuvaya kavuşmak için sahiplerini bekliyor.23 bin 482 sokak hayvanı kısırlaştırıldıAntalya Büyükşehir Belediyesi, sadece sahiplendirme değil, aynı zamanda sokak hayvanlarının popülasyonunu kontrol altına almak adına başarılı bir kısırlaştırma çalışması yürütüyor. Bugüne kadar merkezde 2 bin 481 sokak hayvanı kısırlaştırılırken, sokak hayvanlarının kontrollü bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri sağlandı.282 ortopedi operasyonuAmeliyathane, yoğun bakım üniteleri, hasta reviri, acil müdahale gibi bölümlere sahip Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ortopedi operasyonları da yapılıyor. Merkezde 2023 yılında 282 sokak hayvanının ortopedi operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.Yavru “prenses” sahiplenildiSokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarete gelen Ebru Öğüt kızı için köpek sahiplenmek istediklerini söyledi. Öğüt, “Kızım Masal köpekleri çok seviyor. Bunun için buraya gelip bir köpek sahiplendik. Satın almak değil sahiplenmek istedik. Kızım köpekle çok iyi anlaştı ve birbirlerini çok sevdiler. İsmini prenses koymak istiyor. Prensesi sahiplenip götüreceğiz. Artık bizim evimizde yaşayacak. Buraya her geldiğimizde çok temiz ve bakımlı görüyoruz. Başkanımız Muhittin Böcek’e böyle bir tesis yaptığı için teşekkür ediyoruz” dedi.Sahiplerini bekliyorlarAntalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sahiplendirme işlemleri ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, arayarak doğrudan merkeze ulaşabiliyor.
Büyükşehir 2023 yılında 321 sokak hayvanını sahiplendirdi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 2023 yılında 321 sokak hayvanı sahiplendirilerek sıcak yuvaya kavuşturuldu. 2 bin 481 sokak hayvanının kısırlaştırıldığı merkezde, 282 ortopedi operasyonu da yapıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kepez ilçesi Kirişçiler Mahallesi’nde 42 metrekare alanda hayata geçirdiği Türkiye’nin en modern Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, can dostlara yuva oluyor. Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde en iyi şartlarda misafir edilen sokak hayvanları, kalıcı aileler bulabilmek amacıyla sahiplendiriliyor. Bu kapsamda 2023 yılında merkezde barınan 321 sokak hayvanı yeni aileleriyle buluşturuldu. Merkeze halen 701 kedi ve köpek, sıcak bir yuvaya kavuşmak için sahiplerini bekliyor.

23 bin 482 sokak hayvanı kısırlaştırıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, sadece sahiplendirme değil, aynı zamanda sokak hayvanlarının popülasyonunu kontrol altına almak adına başarılı bir kısırlaştırma çalışması yürütüyor. Bugüne kadar merkezde 2 bin 481 sokak hayvanı kısırlaştırılırken, sokak hayvanlarının kontrollü bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri sağlandı.

282 ortopedi operasyonu
Ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, hasta reviri, acil müdahale gibi bölümlere sahip Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ortopedi operasyonları da yapılıyor. Merkezde 2023 yılında 282 sokak hayvanının ortopedi operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Yavru “prenses” sahiplenildi
Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarete gelen Ebru Öğüt kızı için köpek sahiplenmek istediklerini söyledi. Öğüt, “Kızım Masal köpekleri çok seviyor. Bunun için buraya gelip bir köpek sahiplendik. Satın almak değil sahiplenmek istedik. Kızım köpekle çok iyi anlaştı ve birbirlerini çok sevdiler. İsmini prenses koymak istiyor. Prensesi sahiplenip götüreceğiz. Artık bizim evimizde yaşayacak. Buraya her geldiğimizde çok temiz ve bakımlı görüyoruz. Başkanımız Muhittin Böcek’e böyle bir tesis yaptığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Sahiplerini bekliyorlar
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sahiplendirme işlemleri ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, arayarak doğrudan merkeze ulaşabiliyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop