mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Yasağa Uymayan 8 Büfeye Ceza

Gündem 22.09.2023 - 10:22, Güncelleme: 22.09.2023 - 10:22
 

Alanya’da Yasağa Uymayan 8 Büfeye Ceza

Alanya’da alkol satış saatlerine uymayan 8 tekel büfeye 215 bin TL ile 1 milyon 60 bin TL arasında olan cezai işlem uygulanacağı açıklandı.

denetim ekipleri tarafından 22.00-02.00 saatleri arasında çarşı merkezi, Güllerpınarı ve Saray mahallelerinde tekel büfelere yönelik denetimler yapıldı. Yapılan denetimlerde toplam 19 büfe denetlendi. Denetimlerde vergi levhası, iş yeri ruhsatı, alkollü içki perakende satış belgesi,  tütün mamulleri perakende satış belgesi, 18 yaş uyarı yazısı, saat 22.00 itibari ile alkol satışı yapılıp yapılmadığı kontrol edildi. Denetimde toplam 8 işyerine saat 22.00’den sonra alkol satışı yaptığı için 4733 sayılı kanun gereği yaptırımı 215 bin TL ile 1 milyon 60 bin TL arasında olan cezai işlem uygulanacağı açıklandı. 
Alanya’da alkol satış saatlerine uymayan 8 tekel büfeye 215 bin TL ile 1 milyon 60 bin TL arasında olan cezai işlem uygulanacağı açıklandı.

denetim ekipleri tarafından 22.00-02.00 saatleri arasında çarşı merkezi, Güllerpınarı ve Saray mahallelerinde tekel büfelere yönelik denetimler yapıldı. Yapılan denetimlerde toplam 19 büfe denetlendi. Denetimlerde vergi levhası, iş yeri ruhsatı, alkollü içki perakende satış belgesi, 
tütün mamulleri perakende satış belgesi, 18 yaş uyarı yazısı, saat 22.00 itibari ile alkol satışı yapılıp yapılmadığı kontrol edildi. Denetimde toplam 8 işyerine saat 22.00’den sonra alkol satışı yaptığı için 4733 sayılı kanun gereği yaptırımı 215 bin TL ile 1 milyon 60 bin TL arasında olan cezai işlem uygulanacağı açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop