mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Binbaşı Erkan Özgür görevine başladı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2023 - 13:02, Güncelleme: 25.08.2023 - 11:00
 

Binbaşı Erkan Özgür görevine başladı

Binbaşı Erkan Özgür görevine başladı

Binbaşı Mehmet Demir’in Diyarbakır’ın Sur ilçesine tayin olmasının ardından Kumluca İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevine Binbaşı Erkan Özgür getirildi.Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde görevli olan ve Kumluca’ya tayin olan Kumluca İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevine getirilen Binbaşı Erkan Özgür görevine başladı.Meslek hayatı boyunca ülkenin farklı bölgelerinde görev yaptığını belirten Binbaşı Erkan Özgür, “Diyarbakır ilimizin Kulp ilçesinde görevliyken Kumluca ilçemize tayin oldum. Nüfus bakımından küçük bir ilçe olarak bildiğim Kumluca’da ekonomik ve sosyal bir hareketlilik var. Şimdiye kadar görev yaptığım tüm bölgelerde olduğu gibi Kumluca’da da görevimi en iyi şekilde yapmak, devletimize ve milletimize hizmet etmek istiyorum” dedi.
Binbaşı Erkan Özgür görevine başladı
Binbaşı Mehmet Demir’in Diyarbakır’ın Sur ilçesine tayin olmasının ardından Kumluca İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevine Binbaşı Erkan Özgür getirildi.
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde görevli olan ve Kumluca’ya tayin olan Kumluca İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevine getirilen Binbaşı Erkan Özgür görevine başladı.
Meslek hayatı boyunca ülkenin farklı bölgelerinde görev yaptığını belirten Binbaşı Erkan Özgür, “Diyarbakır ilimizin Kulp ilçesinde görevliyken Kumluca ilçemize tayin oldum. Nüfus bakımından küçük bir ilçe olarak bildiğim Kumluca’da ekonomik ve sosyal bir hareketlilik var. Şimdiye kadar görev yaptığım tüm bölgelerde olduğu gibi Kumluca’da da görevimi en iyi şekilde yapmak, devletimize ve milletimize hizmet etmek istiyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop