mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Duraliler ve Termesos su kaynakları koruma alanlarında denetim ve izleme çalışması yapıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2024 - 12:18, Güncelleme: 10.01.2024 - 11:08
 

Duraliler ve Termesos su kaynakları koruma alanlarında denetim ve izleme çalışması yapıldı

Duraliler ve Termesos su kaynakları koruma alanlarında denetim ve izleme çalışması yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi arasında imzalanan Akdeniz Körfezinde Deniz ve Kıyı Geçiş Suları ile İç Sularda Sucul Canlılarda Görülebilecek Sorunların İncelenmesi İş Birliği Protokolü çerçevesinde kentin önemli su kaynaklarından Döşemeatı ilçesinde bulunan Kırkgözler ile Aşağıoba, Dereli ve Bıyıklı mahallelerinde saha incelemesi yapıldı.Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi arasında imzalanan Akdeniz Körfezinde Deniz ve Kıyı Geçiş Suları ile İç Sularda Sucul Canlılarda Görülebilecek Sorunların İncelenmesi İş Birliği Protokolü kapsamında denetimler sürüyor. Antalya Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelinin de katılımlarıyla Döşemeatı ilçesinde bulunan Kırkgözler ile Aşağıoba, Dereli ve Bıyıklı mahallelerinde saha faaliyetleri gerçekleştirildi.Döşemelatı Duraliler ve Termesos su kaynakları Antalya’nın merkez ilçelerinin su ihtiyacının yüzde 90‘lık kısmını karşılıyor. Bu nedenle Duraliler ve Termesos su kaynaklarının koruma alanlarının denetimi ve izlenmesi hayati bir önem taşıyor. Konuya büyük bir hassasiyetle yaklaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi saha çalışmalarıyla denetimler yapıyor.Su kaynakları ve düdenler izlendiAkdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale Korun, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nalan Gökoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Yönetimi personeli Biyolog Meltem Sürmeli Akman, ASAT Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Haluk Akdolun, Laboratuvar Şube Müdürü Adil Doğan, Havza Yönetimi ve İzleme Şube Müdürlüğü Personeli Jeoloji Yüksek Mühendisi Ayşe Sarıgül, Antalya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personeli Kimyager Derya Göktepe, Çevre Mühendisi Özgür Aykan’ın katılımları ile Kırkgöz Pınarbaşı Kaynak, Dirmil Kireç Kaynak, Aşağıoba düdenleri ile bölgede denetim, izleme faaliyetleri gerçekleştirildi.İlgili protokol kapsamında Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün katılımları ile bilimsel temele dayalı denetim, izleme ve inceleme faaliyetleri devam edecek.
Duraliler ve Termesos su kaynakları koruma alanlarında denetim ve izleme çalışması yapıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi arasında imzalanan Akdeniz Körfezinde Deniz ve Kıyı Geçiş Suları ile İç Sularda Sucul Canlılarda Görülebilecek Sorunların İncelenmesi İş Birliği Protokolü çerçevesinde kentin önemli su kaynaklarından Döşemeatı ilçesinde bulunan Kırkgözler ile Aşağıoba, Dereli ve Bıyıklı mahallelerinde saha incelemesi yapıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi arasında imzalanan Akdeniz Körfezinde Deniz ve Kıyı Geçiş Suları ile İç Sularda Sucul Canlılarda Görülebilecek Sorunların İncelenmesi İş Birliği Protokolü kapsamında denetimler sürüyor. Antalya Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelinin de katılımlarıyla Döşemeatı ilçesinde bulunan Kırkgözler ile Aşağıoba, Dereli ve Bıyıklı mahallelerinde saha faaliyetleri gerçekleştirildi.
Döşemelatı Duraliler ve Termesos su kaynakları Antalya’nın merkez ilçelerinin su ihtiyacının yüzde 90‘lık kısmını karşılıyor. Bu nedenle Duraliler ve Termesos su kaynaklarının koruma alanlarının denetimi ve izlenmesi hayati bir önem taşıyor. Konuya büyük bir hassasiyetle yaklaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi saha çalışmalarıyla denetimler yapıyor.
Su kaynakları ve düdenler izlendi
Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale Korun, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nalan Gökoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Yönetimi personeli Biyolog Meltem Sürmeli Akman, ASAT Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Haluk Akdolun, Laboratuvar Şube Müdürü Adil Doğan, Havza Yönetimi ve İzleme Şube Müdürlüğü Personeli Jeoloji Yüksek Mühendisi Ayşe Sarıgül, Antalya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personeli Kimyager Derya Göktepe, Çevre Mühendisi Özgür Aykan’ın katılımları ile Kırkgöz Pınarbaşı Kaynak, Dirmil Kireç Kaynak, Aşağıoba düdenleri ile bölgede denetim, izleme faaliyetleri gerçekleştirildi.
İlgili protokol kapsamında Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün katılımları ile bilimsel temele dayalı denetim, izleme ve inceleme faaliyetleri devam edecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop