mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya İsveç Fahri Konsolosu Tokuş'tan, Terim’e Ziyaret

Dünya 23.02.2024 - 12:48, Güncelleme: 23.02.2024 - 12:48
 

Alanya İsveç Fahri Konsolosu Tokuş'tan, Terim’e Ziyaret

Alanya İsveç Fahri Konsolosu Hilmi Tokuş ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Panathinaikos'un Teknik Direktörü Fatih Terim'i ziyaret etti.

Alanya İsveç Fahri Konsolosu Hilmi Tokuş ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim’i, kulüp ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Tokuş ve Hamzaoğlu, Terim’e Yunan ekibinde başarılar diledi.  Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, son olarak geçtiğimiz günlerde oynanan Yunanistan Kupası mücadelesinde PAOK'u eleyerek finale yükselmişti.
Alanya İsveç Fahri Konsolosu Hilmi Tokuş ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Panathinaikos'un Teknik Direktörü Fatih Terim'i ziyaret etti.

Alanya İsveç Fahri Konsolosu Hilmi Tokuş ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim’i, kulüp ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Tokuş ve Hamzaoğlu, Terim’e Yunan ekibinde başarılar diledi. 
Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, son olarak geçtiğimiz günlerde oynanan Yunanistan Kupası mücadelesinde PAOK'u eleyerek finale yükselmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop