mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Eğlenceli matematik atölyesi

Bilim-Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2023 - 23:36, Güncelleme: 24.12.2023 - 11:28
 

Eğlenceli matematik atölyesi

Eğlenceli matematik atölyesi

Antalya Bilim Merkezi’nin matematik atölyesine gelen öğrenciler, akıl zeka oyunları, şifreleme modelleri gibi interaktif yöntemlerle eğlenerek öğreniyor.Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi’nin matematik atölyesine gelen öğrenciler, eğlenceli oyunlar, interaktif, etkileşimli çalışma ortamında matematiği keyifli halde derinlemesine öğreniyor. Farklı yaş grupları için origami, matematiksel devre kurma, pisagor teoremi, pascal üçgeni, şifreleme modelleri, sayı örüntüleri, geometrik şekiller ve akıl zeka oyunları gibi birçok atölye çalışması yapılıyor. Bu atölyeler, öğrenmeyi daha etkili ve keyifli hale getirerek matematikle ilgili özgüveni arttırıyor.Farklı çözüm yollarını değerlendirmeKatılımcıların pasif bir şekilde konuları dinlemek yerine etkileşimli bir ortamda çalışmalarına olanak tanıyan atölyedeki grup çalışmaları, problem çözme etkinlikleri ve uygulamalı aktiviteler, konuları daha iyi anlamaları için fırsat veriyor. Oyunlar, yarışmalar ve interaktif öğrenme araçları sayesinde matematiği keyifli hale getirdiklerini belirten merkez müdürü Selim Tıraş, “Öğrencilerin eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olurken problem çözme süreçlerini analiz etme, mantıklı düşünme ve farklı çözüm yollarını değerlendirme becerilerini arttırmaya çalışıyoruz” dedi.
Eğlenceli matematik atölyesi
Antalya Bilim Merkezi’nin matematik atölyesine gelen öğrenciler, akıl zeka oyunları, şifreleme modelleri gibi interaktif yöntemlerle eğlenerek öğreniyor.
Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi’nin matematik atölyesine gelen öğrenciler, eğlenceli oyunlar, interaktif, etkileşimli çalışma ortamında matematiği keyifli halde derinlemesine öğreniyor. Farklı yaş grupları için origami, matematiksel devre kurma, pisagor teoremi, pascal üçgeni, şifreleme modelleri, sayı örüntüleri, geometrik şekiller ve akıl zeka oyunları gibi birçok atölye çalışması yapılıyor. Bu atölyeler, öğrenmeyi daha etkili ve keyifli hale getirerek matematikle ilgili özgüveni arttırıyor.

Farklı çözüm yollarını değerlendirme
Katılımcıların pasif bir şekilde konuları dinlemek yerine etkileşimli bir ortamda çalışmalarına olanak tanıyan atölyedeki grup çalışmaları, problem çözme etkinlikleri ve uygulamalı aktiviteler, konuları daha iyi anlamaları için fırsat veriyor. Oyunlar, yarışmalar ve interaktif öğrenme araçları sayesinde matematiği keyifli hale getirdiklerini belirten merkez müdürü Selim Tıraş, “Öğrencilerin eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olurken problem çözme süreçlerini analiz etme, mantıklı düşünme ve farklı çözüm yollarını değerlendirme becerilerini arttırmaya çalışıyoruz” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop