mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

AGC’de Jüri Toplandı

Gündem 09.04.2022 - 17:29, Güncelleme: 09.04.2022 - 17:29
 

AGC’de Jüri Toplandı

Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin 2021 yılı “Medya Başarı Ödülleri” yarışmasının jüri toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Akdeniz Gazeteciler  Federasyonu (AGF) Onursal Başkanı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Dış İlişkiler Koordinatörü  Mevlüt Yeni başkanlığında Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Antalya GC Başkan Yardımcısı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği  Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı, Antalya GC Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün, Kanal V program sunucusu Ali Orhan, Antalya GC Başkan Vekili Işık Tuncel, Antalya GC Başkan yardımcısı Ersin Aydın’ın katılımı  değerlendirme yaptı. JÜRİ 7 KİŞİDEN OLUŞUYOR Jüri Başkanı Mevlüt Yeni, yaptığı açıklamada,” Alanya Gazeteciler Cemiyeti’mizin yılın gazetecilerini belirlemek üzere meslektaşlarımla birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin merkezindeyiz. Alanyalı meslektaşlarımızın, emekçilerin bu emeklerini gerçekten objektif bir şekilde hak eden meslektaşlarımıza dağıtmak üzere bir araya geldik.” dedi. Yeni, “Çok az gazeteciler cemiyeti yarışma yapıyor. Bu aslında geleneksel hale gelmiş durumda. Bu açıdan bu yarışmaları önemsiyoruz.  Önemsediğimiz için de cemiyetimiz Alanya’dan jüri üyeleri seçmek yerine Alanya dışından seçiyor. Yani bir taraftan burada tarafsızlığı da korumak adına Alanya dışından jüri belirleniyor. Alanya Gazeteciler Cemiyeti’miz ve Alanyalı meslektaşlarımız bize güven duydukları için, bu emaneti bize tebliğ ettikleri için teşekkür ediyoruz. Şimdiden ödül alan, almayan bütün meslektaşlarıma , jüri üyesi arkadaşlarım adına kutluyorum. Ödül alanlar, almayanlar adına da almış oluyorlar” dedi. AGC Başkanı Gaye Coşkun, jüri üyelerine seçim yaparken gösterdikleri titizlik ve verdikleri emek için teşekkür etti. Coşkun “Yarışma sonuçları bize kapalı zarf ile teslim edilecek. Yönetim Kurulumuz ile önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda sonuçları açıklayacağız” dedi.  
Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin 2021 yılı “Medya Başarı Ödülleri” yarışmasının jüri toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Akdeniz Gazeteciler  Federasyonu (AGF) Onursal Başkanı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Dış İlişkiler Koordinatörü  Mevlüt Yeni başkanlığında Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Antalya GC Başkan Yardımcısı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği  Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı, Antalya GC Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün, Kanal V program sunucusu Ali Orhan, Antalya GC Başkan Vekili Işık Tuncel, Antalya GC Başkan yardımcısı Ersin Aydın’ın katılımı  değerlendirme yaptı.

JÜRİ 7 KİŞİDEN OLUŞUYOR

Jüri Başkanı Mevlüt Yeni, yaptığı açıklamada,” Alanya Gazeteciler Cemiyeti’mizin yılın gazetecilerini belirlemek üzere meslektaşlarımla birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin merkezindeyiz. Alanyalı meslektaşlarımızın, emekçilerin bu emeklerini gerçekten objektif bir şekilde hak eden meslektaşlarımıza dağıtmak üzere bir araya geldik.” dedi.
Yeni, “Çok az gazeteciler cemiyeti yarışma yapıyor. Bu aslında geleneksel hale gelmiş durumda. Bu açıdan bu yarışmaları önemsiyoruz.  Önemsediğimiz için de cemiyetimiz Alanya’dan jüri üyeleri seçmek yerine Alanya dışından seçiyor. Yani bir taraftan burada tarafsızlığı da korumak adına Alanya dışından jüri belirleniyor. Alanya Gazeteciler Cemiyeti’miz ve Alanyalı meslektaşlarımız bize güven duydukları için, bu emaneti bize tebliğ ettikleri için teşekkür ediyoruz. Şimdiden ödül alan, almayan bütün meslektaşlarıma , jüri üyesi arkadaşlarım adına kutluyorum. Ödül alanlar, almayanlar adına da almış oluyorlar” dedi.
AGC Başkanı Gaye Coşkun, jüri üyelerine seçim yaparken gösterdikleri titizlik ve verdikleri emek için teşekkür etti. Coşkun “Yarışma sonuçları bize kapalı zarf ile teslim edilecek. Yönetim Kurulumuz ile önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda sonuçları açıklayacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop