mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Antalya’dan kış ortasında kıskandıran görüntüler

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2024 - 16:13, Güncelleme: 24.01.2024 - 15:37
 

Antalya’dan kış ortasında kıskandıran görüntüler

Antalya’dan kış ortasında kıskandıran görüntüler

Antalya’da kışın ortasında hava sıcaklığı 19 dereceyi ulaşınca sahillerde yoğunluk oluştu. Güneşli havayı görenler denize girdi, bol bol güneşlendi. Sahilde hem deniz hem güneş keyfi yapan bir vatandaş, “Bize kış gelmiyor. Fotoğraflarımı gören akrabalarım kıskanıyor. Antalya çok güzel bir memleket” dedi.Turizm kenti Antalya bugün yazdan kalma günleri aratmadı. Kentte hava sıcaklığı öğle saatlerinde 19 dereceye kadar ulaşırken nem oranıysa yüzde 51, deniz suyu sıcaklığı ise 18 derece olarak kaydedildi. Güzel havayı fırsat bilenler ise dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne akın etti. Sahilde oluşan yoğunluk ve görüntüler, yaz aylarını aratmadı. Bazı vatandaşlar Bey Dağları’ndaki kar manzarası eşliğinde denize girerken, bazıları da güneşlenmeyi tercih etti. Sahil bandında piknik yapan vatandaşlara da rastlanırken, varyant seyir terasında da oluşan kalabalık, bol bol fotoğraf çekindi.“Akrabalarım kıskanıyor”Sahilde güneşlenen vatandaşlardan Fikriye Eker, Antalya’nın çok güzel bir yer olduğunu ve buradan vazgeçemediğini söyledi. Antalya öyle güzel bir memleket ki gelen vazgeçemiyor. Ankara’ya tekrar dönmeye hiç düşünmedim. Dağlarda karı görüyoruz, biz burada denize giriyoruz her gün. Her gün spor yapıyorum, denizde yüzüyorum. Burası insana gerçekten huzur veriyor. Bize kış gelmiyor. Gerçekten bu şehir bir cennet. Ankara’daki akrabalarımla irtibat halindeyim, fotoğraflarımı gördü. Şaka mı bu deyip inanamıyorlar. Kıskanıyorlar ve burada olmak istiyorlar”
Antalya’dan kış ortasında kıskandıran görüntüler
Antalya’da kışın ortasında hava sıcaklığı 19 dereceyi ulaşınca sahillerde yoğunluk oluştu. Güneşli havayı görenler denize girdi, bol bol güneşlendi. Sahilde hem deniz hem güneş keyfi yapan bir vatandaş, “Bize kış gelmiyor. Fotoğraflarımı gören akrabalarım kıskanıyor. Antalya çok güzel bir memleket” dedi.
Turizm kenti Antalya bugün yazdan kalma günleri aratmadı. Kentte hava sıcaklığı öğle saatlerinde 19 dereceye kadar ulaşırken nem oranıysa yüzde 51, deniz suyu sıcaklığı ise 18 derece olarak kaydedildi. Güzel havayı fırsat bilenler ise dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne akın etti. Sahilde oluşan yoğunluk ve görüntüler, yaz aylarını aratmadı. Bazı vatandaşlar Bey Dağları’ndaki kar manzarası eşliğinde denize girerken, bazıları da güneşlenmeyi tercih etti. Sahil bandında piknik yapan vatandaşlara da rastlanırken, varyant seyir terasında da oluşan kalabalık, bol bol fotoğraf çekindi.

“Akrabalarım kıskanıyor”
Sahilde güneşlenen vatandaşlardan Fikriye Eker, Antalya’nın çok güzel bir yer olduğunu ve buradan vazgeçemediğini söyledi. Antalya öyle güzel bir memleket ki gelen vazgeçemiyor. Ankara’ya tekrar dönmeye hiç düşünmedim. Dağlarda karı görüyoruz, biz burada denize giriyoruz her gün. Her gün spor yapıyorum, denizde yüzüyorum. Burası insana gerçekten huzur veriyor. Bize kış gelmiyor. Gerçekten bu şehir bir cennet. Ankara’daki akrabalarımla irtibat halindeyim, fotoğraflarımı gördü. Şaka mı bu deyip inanamıyorlar. Kıskanıyorlar ve burada olmak istiyorlar”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop