mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rusya, Türkiye'ye Haftalık 450 Uçuş Yapacak

Turizm (İGFA) - İGFA Haber Ajansı | 20.05.2022 - 10:33, Güncelleme: 20.05.2022 - 10:33
 

Rusya, Türkiye'ye Haftalık 450 Uçuş Yapacak

Rusya Ulaştırma Bakanlığı, Rusya ile Türkiye arasında 1 Temmuz'a kadar haftalık 450'den fazla uçuş gerçekleştirilmesinin kabul edildiğini resmen açıkladı.

Rostourism'in Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte turistleri ağırlamaya hazır dost ülkelerle hava trafiğini genişletmek için çalıştığını söyleyen Rostourism Başkanı Zarina Doguzova, Mayıs ayında haftada 290 olan uçuş sayısının 1Temmuz’dan itibaren haftada 450’ye çıkarılması isteğinin kabul edildiğini söyledi. OTELLER MİR KARTINI KABUL EDECEK Bu arada Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak, Rusya ve Türkiye'nin Mir ödeme sisteminin Türk otellerinde kabul edilmesi ve ATM'lerde kullanımının yaygınlaştırılması konusunda anlaşmaya varıldığını kaydetti. Anlaşmaya göre bankaların kartları kabul etmesi ve otellerde terminallerin bulundurulması için gerekli koşullar oluşturulacak.
Rusya Ulaştırma Bakanlığı, Rusya ile Türkiye arasında 1 Temmuz'a kadar haftalık 450'den fazla uçuş gerçekleştirilmesinin kabul edildiğini resmen açıkladı.

Rostourism'in Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte turistleri ağırlamaya hazır dost ülkelerle hava trafiğini genişletmek için çalıştığını söyleyen Rostourism Başkanı Zarina Doguzova, Mayıs ayında haftada 290 olan uçuş sayısının 1Temmuz’dan itibaren haftada 450’ye çıkarılması isteğinin kabul edildiğini söyledi.

OTELLER MİR KARTINI KABUL EDECEK

Bu arada Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak, Rusya ve Türkiye'nin Mir ödeme sisteminin Türk otellerinde kabul edilmesi ve ATM'lerde kullanımının yaygınlaştırılması konusunda anlaşmaya varıldığını kaydetti.

Anlaşmaya göre bankaların kartları kabul etmesi ve otellerde terminallerin bulundurulması için gerekli koşullar oluşturulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop