mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Konyaaltı’nda kış spor kursları başlıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2024 - 11:03, Güncelleme: 23.01.2024 - 10:53
 

Konyaaltı’nda kış spor kursları başlıyor

Konyaaltı’nda kış spor kursları başlıyor

Konyaaltı Belediyesi’nin çocuk ve yetişkinlere yönelik gerçekleştirdiği kış spor kurslarında 2’nci dönem futbol, tenis, basketbol ve sabah sporu kurslarına kayıtlar başladı.Konyaaltı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği çocuklar ve yetişkinler için hazırlanan futbol, tenis çocuk, tenis yetişkin, basketbol ve sabah sporu kurslarına başvurular, online olarak alınmaya başlandı. Futbol, tenis çocuk, tenis yetişkin, basketbol ve sabah sporu olmak üzere 5 branşta açılacak kursta, uzman eğitmenler ücretsiz eğitim verecek. Kursa katılmak isteyenler 28 Ocak 2024 tarihine kadar www.konyaalti.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların, Spor İşleri Müdürlüğü’nün 0 (242) 245 55 00 (6252), (6255) telefon numarasından detaylı bilgi alabileceği bildirildi."Kış spor kurslar"Konyaaltı Belediyesi Başkanı Semih Esen, göreve geldikleri günden bu yana çocuklar ve yetişkinler için spor kursları düzenlediklerini belirtti. Esen, “Konyaaltı ilçemizde spora önem veriyoruz. Yetişkinlerimiz ve çocuklarımız için açtığımız kış sporları kurslarına kayıtlarımız başlamıştır. Vatandaşlarımızı spor kurslarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum’’ dedi.
Konyaaltı’nda kış spor kursları başlıyor
Konyaaltı Belediyesi’nin çocuk ve yetişkinlere yönelik gerçekleştirdiği kış spor kurslarında 2’nci dönem futbol, tenis, basketbol ve sabah sporu kurslarına kayıtlar başladı.
Konyaaltı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği çocuklar ve yetişkinler için hazırlanan futbol, tenis çocuk, tenis yetişkin, basketbol ve sabah sporu kurslarına başvurular, online olarak alınmaya başlandı. Futbol, tenis çocuk, tenis yetişkin, basketbol ve sabah sporu olmak üzere 5 branşta açılacak kursta, uzman eğitmenler ücretsiz eğitim verecek. Kursa katılmak isteyenler 28 Ocak 2024 tarihine kadar www.konyaalti.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların, Spor İşleri Müdürlüğü’nün 0 (242) 245 55 00 (6252), (6255) telefon numarasından detaylı bilgi alabileceği bildirildi.
"Kış spor kurslar"
Konyaaltı Belediyesi Başkanı Semih Esen, göreve geldikleri günden bu yana çocuklar ve yetişkinler için spor kursları düzenlediklerini belirtti. Esen, “Konyaaltı ilçemizde spora önem veriyoruz. Yetişkinlerimiz ve çocuklarımız için açtığımız kış sporları kurslarına kayıtlarımız başlamıştır. Vatandaşlarımızı spor kurslarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum’’ dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop