mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Ülkücüler Konserde Buluştu

Gündem 07.07.2022 - 11:48, Güncelleme: 07.07.2022 - 12:20
 

Alanya’da Ülkücüler Konserde Buluştu

Alanya Ülkü Ocakları tarafından 'Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri'nde sahne alan söyledikleri birbirinden güzel türkülerle binlerce kişiyi unutulmaz anlar yaşattı.

Alanya Ülkü Ocakları tarafından  "Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri  Alanya Belediyesi arkasında oluşturulan konser alanını dolduran binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. "Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri'nde Ümran Gülcan, Ozan Manas ve Ali Kınık sahne aldı.Gülcan ve Ozan Manas'ın şarkılarına eşlik edip, alkışlarla tempo tutarak coşan Alanyalılar,  Ali Kınık sahne almasıyla zirve yaptı.   Gecede konser sonrası Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan sahne alan sanatçılara hediyeler takdim ettiler.  Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal; "Alanya Ülkü Ocakları olarak "Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri" adıyla düzenlemiş olduğumuz konser programina katılımlarıyla bizleri onurlandıran Sanatçılarımız Ali Kınık, Ümran Gülcan ve Ozan Manas’a Alanya’mıza yaşattıkları bu muhteşem gece için teşekkür ediyorum.Davetimize icabet ederek bizleri onure eden kıymetli protokolumuze, degerli hemşehrilerimize ve tabi ki organizasyonun basindan sonuna büyük çaba sarfederek bu güzel gecenin oluşumuna katkı sunan degerli ocak yonetimime ayrı ayrı teşekkür ediyorum..." dedi. 
Alanya Ülkü Ocakları tarafından 'Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri'nde sahne alan söyledikleri birbirinden güzel türkülerle binlerce kişiyi unutulmaz anlar yaşattı.

Alanya Ülkü Ocakları tarafından  "Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri  Alanya Belediyesi arkasında oluşturulan konser alanını dolduran binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

"Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri'nde Ümran Gülcan, Ozan Manas ve Ali Kınık sahne aldı.Gülcan ve Ozan Manas'ın şarkılarına eşlik edip, alkışlarla tempo tutarak coşan Alanyalılar,  Ali Kınık sahne almasıyla zirve yaptı.  

Gecede konser sonrası Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan sahne alan sanatçılara hediyeler takdim ettiler. 

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal; "Alanya Ülkü Ocakları olarak "Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri" adıyla düzenlemiş olduğumuz konser programina katılımlarıyla bizleri onurlandıran Sanatçılarımız Ali Kınık, Ümran Gülcan ve Ozan Manas’a Alanya’mıza yaşattıkları bu muhteşem gece için teşekkür ediyorum.Davetimize icabet ederek bizleri onure eden kıymetli protokolumuze, degerli hemşehrilerimize ve tabi ki organizasyonun basindan sonuna büyük çaba sarfederek bu güzel gecenin oluşumuna katkı sunan degerli ocak yonetimime ayrı ayrı teşekkür ediyorum..." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop