mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALYİD’den Öğrencilere Anlamlı Yardım

Gündem 19.09.2023 - 13:53, Güncelleme: 19.09.2023 - 13:53
 

ALYİD’den Öğrencilere Anlamlı Yardım

Kurulduğu günden beri yaptığı çalışmalarla alkış toplayan ALYİD anlamlı bir harekete daha imza attı. Dernek yönetimi Alanya’daki iki okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptılar. Dernek Başkanı Avni Erdoğan, “Her dernek en az bir okula yardım yapsa, ihtiyaç sahibi öğrenci kalmaz” diyerek çağrıda bulundu.

Alanya Yenilikçi İş İnsanları Derneği (ALYİD) kurulduğu günden itibaren çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alanya’da pek çok anlamlı farkındalık projesi üreten dernek 2023-2024 eğitim öğretim sezonun başlaması ile öğrencilerin de yanında yer aldı. İhtiyaç sahibi öğrencileri belirleyen dernek, Konaklı Menderes İlkokulu  ve Konaklı Gazi İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere yardım ettiler. İhtiyaç sahibi öğrenciler başta olmak üzere kırtasiye malzemelerini alan ve dağıtan dernek yönetimi bugün okullara ziyarette bulundular. Ziyaretlerde Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, ALYİD Başkanı Avni Erdoğan ve Yönetimi yer aldı. Okullarda ihtiyaç sahibi olan kırtasiye malzemesi almakta zorlanan öğrencileri sevindiren derneğe teşekkür eden Yusuf Yılmaz, örnek çakışmaları için Başkan Avni Erdoğan ve yönetimini tebrik etti.  Alanya’da faaliyet göstere dernek ve sivil toplum kuruluşlarını duyarlı olmaya davet eden Dernek Başkanı Avni Erdoğan, “Yeni eğitim öğretim sezonun açılması ile pek çok okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin kırtasiye malzemesi almakta zorlandıklarını biliyoruz. Ailelerimizi ve öğrencilerimizi böyle zamanlarda yalnız bırakmadık ve iki okulumuzdaki öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini temin ettik. ALYİD’i kurarken hedefimiz bu şehre dokunmak ve bu şehrin insanlarının her zaman yanında olmaktı. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alanya’daki tüm dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Her derneğimiz bir okulda böyle bir çalışma yapsa ihtiyaç sahibi öğrencimiz kalmaz.” dedi.
Kurulduğu günden beri yaptığı çalışmalarla alkış toplayan ALYİD anlamlı bir harekete daha imza attı. Dernek yönetimi Alanya’daki iki okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptılar. Dernek Başkanı Avni Erdoğan, “Her dernek en az bir okula yardım yapsa, ihtiyaç sahibi öğrenci kalmaz” diyerek çağrıda bulundu.

Alanya Yenilikçi İş İnsanları Derneği (ALYİD) kurulduğu günden itibaren çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alanya’da pek çok anlamlı farkındalık projesi üreten dernek 2023-2024 eğitim öğretim sezonun başlaması ile öğrencilerin de yanında yer aldı.

İhtiyaç sahibi öğrencileri belirleyen dernek, Konaklı Menderes İlkokulu  ve Konaklı Gazi İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere yardım ettiler. İhtiyaç sahibi öğrenciler başta olmak üzere kırtasiye malzemelerini alan ve dağıtan dernek yönetimi bugün okullara ziyarette bulundular. Ziyaretlerde Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, ALYİD Başkanı Avni Erdoğan ve Yönetimi yer aldı. Okullarda ihtiyaç sahibi olan kırtasiye malzemesi almakta zorlanan öğrencileri sevindiren derneğe teşekkür eden Yusuf Yılmaz, örnek çakışmaları için Başkan Avni Erdoğan ve yönetimini tebrik etti. 

Alanya’da faaliyet göstere dernek ve sivil toplum kuruluşlarını duyarlı olmaya davet eden Dernek Başkanı Avni Erdoğan, “Yeni eğitim öğretim sezonun açılması ile pek çok okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin kırtasiye malzemesi almakta zorlandıklarını biliyoruz. Ailelerimizi ve öğrencilerimizi böyle zamanlarda yalnız bırakmadık ve iki okulumuzdaki öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini temin ettik. ALYİD’i kurarken hedefimiz bu şehre dokunmak ve bu şehrin insanlarının her zaman yanında olmaktı. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alanya’daki tüm dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Her derneğimiz bir okulda böyle bir çalışma yapsa ihtiyaç sahibi öğrencimiz kalmaz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop