mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2023 - 12:37, Güncelleme: 28.12.2023 - 11:34
 

Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu

Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu

Antalya’da 3 aydır kayıp olarak aranan Kırgız kadının cansız bedeni, Serik ilçesindeki arazide toprağa gömülü bulundu. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.Alınan bilgiye göre; Kırgızistan’dan bir süre önce Antalya’ya gelen Damira Kozhogulova’ya ulaşamayan yakınları, kayıp ihbarında bulundu. İhbar sonrası Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Cinayet Büro ekipleri, Kozhogulova’nın bulunması için çalışma başlattı. Ekipler, Kırgız kadının cep telefonunun en son sinyal verdiği adresi belirledi. Cinayet ihtimali üzerinde yoğunlaşan ekipler, şüpheli gördükleri kişileri takibe aldı. Damira Kozhogulova’nın telefon görüşmeleri ve HTS kayıtlarını inceleyen ekipler, Kırgız kadının son olarak M.Y. ile görüştüğünü, ardından da M.Y.’nin tanıştırdığı E.B.’nin Serik ilçesine bağlı Karadayı Mahallesi’ndeki evine gittiğini tespit etti. Polis ekipleri M.Y. ve E.B.’yi operasyonla gözaltına aldı.Toprağa gömülü cesedi bulunduE.B.’nin yer göstermesi sonucu polis nezaretinde yapılan kazıda Damira Kozhogulova’nın cansız bedeni bulundu. E.B., ifadesinde Damira Kozhogulova ile alkol aldıklarını, sabah kalktığında ise kadını yatakta hareketsiz bulduğunu iddia etti. Damira Kozhogulova’nın öldüğünü anlayınca paniğe kapıldığını öne süren E.B., daha sonra kadının cesedini evinin yakınındaki araziye gömdüğünü söyledi. Ceset savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna konuldu. Şüphelilerden E.B. tutuklanırken, M.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu
Antalya’da 3 aydır kayıp olarak aranan Kırgız kadının cansız bedeni, Serik ilçesindeki arazide toprağa gömülü bulundu. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Alınan bilgiye göre; Kırgızistan’dan bir süre önce Antalya’ya gelen Damira Kozhogulova’ya ulaşamayan yakınları, kayıp ihbarında bulundu. İhbar sonrası Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Cinayet Büro ekipleri, Kozhogulova’nın bulunması için çalışma başlattı. Ekipler, Kırgız kadının cep telefonunun en son sinyal verdiği adresi belirledi. Cinayet ihtimali üzerinde yoğunlaşan ekipler, şüpheli gördükleri kişileri takibe aldı. Damira Kozhogulova’nın telefon görüşmeleri ve HTS kayıtlarını inceleyen ekipler, Kırgız kadının son olarak M.Y. ile görüştüğünü, ardından da M.Y.’nin tanıştırdığı E.B.’nin Serik ilçesine bağlı Karadayı Mahallesi’ndeki evine gittiğini tespit etti. Polis ekipleri M.Y. ve E.B.’yi operasyonla gözaltına aldı.

Toprağa gömülü cesedi bulundu
E.B.’nin yer göstermesi sonucu polis nezaretinde yapılan kazıda Damira Kozhogulova’nın cansız bedeni bulundu. E.B., ifadesinde Damira Kozhogulova ile alkol aldıklarını, sabah kalktığında ise kadını yatakta hareketsiz bulduğunu iddia etti. Damira Kozhogulova’nın öldüğünü anlayınca paniğe kapıldığını öne süren E.B., daha sonra kadının cesedini evinin yakınındaki araziye gömdüğünü söyledi. Ceset savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna konuldu. Şüphelilerden E.B. tutuklanırken, M.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop