mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bakan Soylu’nun ziyaret ettiği sel mağduru esnaf: "Bu kadar hızlı müdahaleyi yemin ederim görmedim"

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 17:50, Güncelleme: 14.12.2022 - 16:10
 

Bakan Soylu’nun ziyaret ettiği sel mağduru esnaf: "Bu kadar hızlı müdahaleyi yemin ederim görmedim"

Bakan Soylu’nun ziyaret ettiği sel mağduru esnaf: "Bu kadar hızlı müdahaleyi yemin ederim görmedim"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin yaşandığı Antalya’nın Kumluca ilçesini bir kez daha ziyaret etti. İncelemeleri sırasında ziyaret ettiği bir dükkanda sel mağduru esnaf Bakan Soylu’ya, “Bu kadar hızlı bir şekilde bir afete müdahale edildiğini yemin ederim görmedim” dedi.Kumluca’da geçtiğimiz günlerde yaşanan sel sonrası kent merkezindeki yollarda çamurların temizlenmesi için çalışmalar sürerken, vatandaşlar da yaralarını sarmaya çalışıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir kez daha ziyaret ettiği ilçe merkezinde iş yerleri zarar gören esnafı gezerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatandaşların birlikte bol bol fotoğraf da çekildiği Soylu, sel mağdurları ile görüştü."Bu kadar hızlı müdahale edildiğini yemin ederim görmedim"Selden dükkanı etkilenen bir esnaf, Bakan Soylu’ya teşekkür ederek, “20 yıldır siyaseti takip ediyorum, ben Türkiye genelinde bu kadar hızlı bir şekilde bir afete müdahale edildiğini yemin ederim görmedim” dedi. Bakan Soylu’nun “Diğer taraflar da aynı merak etme sen. Burada yaşadığın için öyle görüyorsun” demesi üzerine ise esnaf, “Televizyonda görüyordum ama inanmıyordum. Samimi söylüyorum şimdi gördüm” şeklinde cevap verdi.Bakan Soylu, 245 aracın mahsur kaldığı otoparkı gezerek incelemelerine devam ederken, çocukların Soylu’ya olan ilgisi ise dikkat çekti
Bakan Soylu’nun ziyaret ettiği sel mağduru esnaf: "Bu kadar hızlı müdahaleyi yemin ederim görmedim"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin yaşandığı Antalya’nın Kumluca ilçesini bir kez daha ziyaret etti. İncelemeleri sırasında ziyaret ettiği bir dükkanda sel mağduru esnaf Bakan Soylu’ya, “Bu kadar hızlı bir şekilde bir afete müdahale edildiğini yemin ederim görmedim” dedi.
Kumluca’da geçtiğimiz günlerde yaşanan sel sonrası kent merkezindeki yollarda çamurların temizlenmesi için çalışmalar sürerken, vatandaşlar da yaralarını sarmaya çalışıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir kez daha ziyaret ettiği ilçe merkezinde iş yerleri zarar gören esnafı gezerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatandaşların birlikte bol bol fotoğraf da çekildiği Soylu, sel mağdurları ile görüştü.

"Bu kadar hızlı müdahale edildiğini yemin ederim görmedim"
Selden dükkanı etkilenen bir esnaf, Bakan Soylu’ya teşekkür ederek, “20 yıldır siyaseti takip ediyorum, ben Türkiye genelinde bu kadar hızlı bir şekilde bir afete müdahale edildiğini yemin ederim görmedim” dedi. Bakan Soylu’nun “Diğer taraflar da aynı merak etme sen. Burada yaşadığın için öyle görüyorsun” demesi üzerine ise esnaf, “Televizyonda görüyordum ama inanmıyordum. Samimi söylüyorum şimdi gördüm” şeklinde cevap verdi.
Bakan Soylu, 245 aracın mahsur kaldığı otoparkı gezerek incelemelerine devam ederken, çocukların Soylu’ya olan ilgisi ise dikkat çekti
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop