mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kaymakam Ürkmezer’den Okullara Özel İlgi

Gündem 31.05.2022 - 08:47, Güncelleme: 31.05.2022 - 08:47
 

Kaymakam Ürkmezer’den Okullara Özel İlgi

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

lk olarak okul Müdürü Fatma Ayan’dan okul ve öğrenciler hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer okul yönetimi ile birlikte öğrenciler için oluşturulmuş, çiçek bahçesi, solucan evi, ahşap atölyesi ve kütüphaneleri inceledi. Daha sonra okul binasını gezen Kaymakam Ürkmezer öğrencilerin fen laboratuvarı, Kızlar Bilimle Buluşuyor projesi kapsamında; kargo konulu Legolarla robotik kodlama sunum çalışmalarını, robotik kodlama sınıfı öğrencilerinin arduino çalışmalarını, dikiş, nakış ve el işlerini öğrendikleri yörük odasını inceleyerek öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı ve öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle kitap okumanın önemi hakkında konuşarak sohbet etti ve birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle Ahenk Projesi hakkında konuşan Kaymakam Ürkmezer proje ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

lk olarak okul Müdürü Fatma Ayan’dan okul ve öğrenciler hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer okul yönetimi ile birlikte öğrenciler için oluşturulmuş, çiçek bahçesi, solucan evi, ahşap atölyesi ve kütüphaneleri inceledi. Daha sonra okul binasını gezen Kaymakam Ürkmezer öğrencilerin fen laboratuvarı, Kızlar Bilimle Buluşuyor projesi kapsamında; kargo konulu Legolarla robotik kodlama sunum çalışmalarını, robotik kodlama sınıfı öğrencilerinin arduino çalışmalarını, dikiş, nakış ve el işlerini öğrendikleri yörük odasını inceleyerek öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı ve öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle kitap okumanın önemi hakkında konuşarak sohbet etti ve birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle Ahenk Projesi hakkında konuşan Kaymakam Ürkmezer proje ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop