mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Halk Ekmek Üretimi Artıyor!

Gündem 15.01.2024 - 08:22, Güncelleme: 15.01.2024 - 08:22
 

Alanya’da Halk Ekmek Üretimi Artıyor!

Alanya Belediyesi Halk Ekmek kapasitesini yükseltmeye devam ediyor. Günlük 30 bin ekmek üretilen Halk Ekmek Üretim Tesisi’nde yaz başında kapasite günlük 40 bine çıkarılacak.

Daha önce 45 noktada hayata geçirdiği halk ekmek büfelerinde günlük 30 bin ekmek satışı yapan Alanya Belediyesi vatandaşların taleplerine cevap vermek adına yaz başında üretim kapasitesini günlük 40 bine çıkaracak. Üretken belediyecilik anlayışı ile vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine yanıt veren Alanya Belediyesi Halk Ekmek üretiminde de vatandaşın yanında. Buna göre Alanya’da 2023 yılında toplam 11 milyon ekmek üretimi yapıldı. Alanya halkının taleplerini gidermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Biz göreve başladığımız zaman Alanya’da Halk Ekmek üretim sayısı bin ile bin 500 arasıydı. Halkımızın ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşması için elimizden gelen tüm imkanlarımızı kullanıyoruz ve kullanacağız da. 45 noktada faaliyete geçirdiğimiz büfeler ile halkın ekmek ihtiyacına karşılık veriyoruz. Üreten belediye olarak üretim kapasitemizi yaz başına kadar günlük 30 binden 40 bine çıkaracağız. Halkın ihtiyacını karşılayacağız” dedi. 
Alanya Belediyesi Halk Ekmek kapasitesini yükseltmeye devam ediyor. Günlük 30 bin ekmek üretilen Halk Ekmek Üretim Tesisi’nde yaz başında kapasite günlük 40 bine çıkarılacak.

Daha önce 45 noktada hayata geçirdiği halk ekmek büfelerinde günlük 30 bin ekmek satışı yapan Alanya Belediyesi vatandaşların taleplerine cevap vermek adına yaz başında üretim kapasitesini günlük 40 bine çıkaracak. Üretken belediyecilik anlayışı ile vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine yanıt veren Alanya Belediyesi Halk Ekmek üretiminde de vatandaşın yanında. Buna göre Alanya’da 2023 yılında toplam 11 milyon ekmek üretimi yapıldı.

Alanya halkının taleplerini gidermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Biz göreve başladığımız zaman Alanya’da Halk Ekmek üretim sayısı bin ile bin 500 arasıydı. Halkımızın ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşması için elimizden gelen tüm imkanlarımızı kullanıyoruz ve kullanacağız da. 45 noktada faaliyete geçirdiğimiz büfeler ile halkın ekmek ihtiyacına karşılık veriyoruz. Üreten belediye olarak üretim kapasitemizi yaz başına kadar günlük 30 binden 40 bine çıkaracağız. Halkın ihtiyacını karşılayacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop