mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İşte İlk Resmi Açıklama Alanya MHP’de

Siyaset 25.12.2023 - 22:14, Güncelleme: 25.12.2023 - 22:29
 

İşte İlk Resmi Açıklama Alanya MHP’de

Yerel seçimler için mutabakata varan ve 30 büyükşehirden Antalya dahil 28’i AK Parti, 2’sinin de MHP’nin aday çıkaracağı Cumhur İttifakı’nda Alanya için de karar verildiğinin ilk resmi açıklmasını AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat katılım sağladığı AK Parti Genel Merkezi'de ki yerel seçimler öncesi aday belirleme  toplantısında Antalya’nın ilçeleri için görüşmeler yapıldı. Cumhur İttifakı’nda Alanya için de karar verildiğiinin ilk resmi açıklmasını AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit'ten geldi. Başkan Yiğit sosyal medya hesabından yapmış olduğuy açıklamada;  "Ankara genel merkezimizde, yapılan toplantıda, Cumhurbaşkanımız Antalya’da, beş ilçeyi Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi hareket partisine verildiğini Açıkladı. Alanya,Demre,Finike,Korkuteli,Gazipaşa vatanımıza milletimize hayırlı olsun.İnşallah" dedi.  Antalya’da AK Parti adayının destekleneceği Cumhur İttifakı’nda Alanya’nın MHP olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yeniden adaylığının kısa sürede açıklanması bekleniyor. ​
Yerel seçimler için mutabakata varan ve 30 büyükşehirden Antalya dahil 28’i AK Parti, 2’sinin de MHP’nin aday çıkaracağı Cumhur İttifakı’nda Alanya için de karar verildiğinin ilk resmi açıklmasını AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat katılım sağladığı AK Parti Genel Merkezi'de ki yerel seçimler öncesi aday belirleme  toplantısında Antalya’nın ilçeleri için görüşmeler yapıldı. Cumhur İttifakı’nda Alanya için de karar verildiğiinin ilk resmi açıklmasını AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit'ten geldi. Başkan Yiğit sosyal medya hesabından yapmış olduğuy açıklamada;  "Ankara genel merkezimizde, yapılan toplantıda, Cumhurbaşkanımız Antalya’da, beş ilçeyi Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi hareket partisine verildiğini Açıkladı. Alanya,Demre,Finike,Korkuteli,Gazipaşa vatanımıza milletimize hayırlı olsun.İnşallah" dedi. 
Antalya’da AK Parti adayının destekleneceği Cumhur İttifakı’nda Alanya’nın MHP olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yeniden adaylığının kısa sürede açıklanması bekleniyor. ​
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop