mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

HOTED 2022 Sezonuna Start Verdi

Gündem 26.05.2022 - 13:34, Güncelleme: 26.05.2022 - 13:34
 

HOTED 2022 Sezonuna Start Verdi

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Alanya, Alaiye Resort Hotel’de gerçekleştirdiği geleneksel bahar balosuyla 2022 sezonunun startını verdi.

Pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen ve bu yıl 15.’si HOTED’in çözüm ortağı Diversey endüstriyel firmasının destek ve katkılarıyla düzenlenen baloya HOTED kurucusu, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Servet Şakiroğlu,  ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve KONTİD başkanı Ali Orkan, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı Ergül Demiral, Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ökkeş İlgen,  Anadolu Teknik Müdürleri Derneği (ATYD) Başkanı Abdullah Kavak, Alanya Yiyecek İçecek Müdürleri Derneği ( AYİY-DER ) Başkanı Mehmet Erat, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC ) Başkanı Ferit Kesen, Sirius Deluxe Genel Müdürü İsmet Ergüleç, Numa Bay Hotels Genel Müdürü Mahir Oktay, Alaiye Resort Hotel Genel Müdürü Kadir Ünal, iş insanı Şevki Türktaş, Diversey ekibi ve Bölge Müdürü Yasin Karsan, basın mensupları, HOTED üyeleri ve çok sayıda sektörde faaliyet gösteren firmaların yöneticileri katıldı.  HOTED Başkanı Sevgi Topuzel’in açılış konuşması ile başlayan baloda HOTED Onursal Başkanı Yeni, ALTİD Başkanı Sili ve Kent Konseyi Başkanı Özcan, Alanya’nın turizm, istihdam ve emekçilerin sorunlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundular. Konuşmaların ardından HOTED’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine destek verenlere teşekkür plaketi takdim edildi. HOTED'in gerçekleştirdiği 8. Kat Şefliği kurslarında başarı gösteren kursiyerlere, Burhan Sili, İsmet Ergüleç, Mahir Oktay ve HOTED Eğitim Komitesi Başkanı Sema Yörütür tarafından sertifikalarının da takdim edildiği gece canlı müzik eşliğinde eğlenceyle devam etti.  
Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Alanya, Alaiye Resort Hotel’de gerçekleştirdiği geleneksel bahar balosuyla 2022 sezonunun startını verdi.

Pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen ve bu yıl 15.’si HOTED’in çözüm ortağı Diversey endüstriyel firmasının destek ve katkılarıyla düzenlenen baloya HOTED kurucusu, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Servet Şakiroğlu,  ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve KONTİD başkanı Ali Orkan, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı Ergül Demiral, Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ökkeş İlgen,  Anadolu Teknik Müdürleri Derneği (ATYD) Başkanı Abdullah Kavak, Alanya Yiyecek İçecek Müdürleri Derneği ( AYİY-DER ) Başkanı Mehmet Erat, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC ) Başkanı Ferit Kesen, Sirius Deluxe Genel Müdürü İsmet Ergüleç, Numa Bay Hotels Genel Müdürü Mahir Oktay, Alaiye Resort Hotel Genel Müdürü Kadir Ünal, iş insanı Şevki Türktaş, Diversey ekibi ve Bölge Müdürü Yasin Karsan, basın mensupları, HOTED üyeleri ve çok sayıda sektörde faaliyet gösteren firmaların yöneticileri katıldı. 

HOTED Başkanı Sevgi Topuzel’in açılış konuşması ile başlayan baloda HOTED Onursal Başkanı Yeni, ALTİD Başkanı Sili ve Kent Konseyi Başkanı Özcan, Alanya’nın turizm, istihdam ve emekçilerin sorunlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundular. Konuşmaların ardından HOTED’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine destek verenlere teşekkür plaketi takdim edildi. HOTED'in gerçekleştirdiği 8. Kat Şefliği kurslarında başarı gösteren kursiyerlere, Burhan Sili, İsmet Ergüleç, Mahir Oktay ve HOTED Eğitim Komitesi Başkanı Sema Yörütür tarafından sertifikalarının da takdim edildiği gece canlı müzik eşliğinde eğlenceyle devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop