mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ASAT ekipleri yağmur suyu hattı temizliğine başladı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2023 - 12:57, Güncelleme: 19.09.2023 - 11:57
 

ASAT ekipleri yağmur suyu hattı temizliğine başladı

ASAT ekipleri yağmur suyu hattı temizliğine başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri kış ayları başlamadan, çeşitli nedenlerden dolayı tıkanan yağmur suyu hatlarında temizlik çalışmalarına başladı. Antalya genelinde yaklaşık 2 bin kilometrelik kanalizasyon hattı ve 600 kilometrelik yağmur suyu toplayıcı hattında temizleme çalışmalarına başlayan ASAT ekipleri ilk aşamada toplamda 100 km uzunluğunda ana arter ve bulvarlara temizlik çalışması gerçekleştiriyor.35 personel çalışıyorASAT Genel Müdürlüğü ekipleri sahada aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Tıkanan ve tıkanma ihtimali olan yağmur suyu hatlarında temizleme çalıştırması gerçekleştiren ekipler merkezde ilk olarak trafiğin aksamaması için alt geçitlerde bulunan hatlarda gece çalışması yaparak çalışmalara başladı.Yağmur suyu hatlarının tıkanmaması için vatandaşların dikkatli olması gerekiyorKanalizasyon Bakım Onarım ve İşletme Şube Müdürü İsmail Sercan Şenel, vatandaşların yağmur suyu hatlarının tıkanmaması için daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak ” Mazgallarda karşılaştığımız en büyük problemimiz pet şişeler, kutu içecek şişeleri, cam şişeler vb. maddeler bunlar hatların en büyük tıkanma nedenleri. Vatandaşlardan temennimiz bu çöpleri çöp kovalarına atarak bize yardımcı olmaları. Gösterilen hassasiyet hem denizlerimizin temiz kalması açısından hem de yağışlı havalarda daha az ihbarla mücadele etmemiz açısından bizlere çok büyük bir şekilde geri dönüş sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
ASAT ekipleri yağmur suyu hattı temizliğine başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri kış ayları başlamadan, çeşitli nedenlerden dolayı tıkanan yağmur suyu hatlarında temizlik çalışmalarına başladı. Antalya genelinde yaklaşık 2 bin kilometrelik kanalizasyon hattı ve 600 kilometrelik yağmur suyu toplayıcı hattında temizleme çalışmalarına başlayan ASAT ekipleri ilk aşamada toplamda 100 km uzunluğunda ana arter ve bulvarlara temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

35 personel çalışıyor
ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri sahada aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Tıkanan ve tıkanma ihtimali olan yağmur suyu hatlarında temizleme çalıştırması gerçekleştiren ekipler merkezde ilk olarak trafiğin aksamaması için alt geçitlerde bulunan hatlarda gece çalışması yaparak çalışmalara başladı.

Yağmur suyu hatlarının tıkanmaması için vatandaşların dikkatli olması gerekiyor
Kanalizasyon Bakım Onarım ve İşletme Şube Müdürü İsmail Sercan Şenel, vatandaşların yağmur suyu hatlarının tıkanmaması için daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak ” Mazgallarda karşılaştığımız en büyük problemimiz pet şişeler, kutu içecek şişeleri, cam şişeler vb. maddeler bunlar hatların en büyük tıkanma nedenleri. Vatandaşlardan temennimiz bu çöpleri çöp kovalarına atarak bize yardımcı olmaları. Gösterilen hassasiyet hem denizlerimizin temiz kalması açısından hem de yağışlı havalarda daha az ihbarla mücadele etmemiz açısından bizlere çok büyük bir şekilde geri dönüş sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop