mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Yatılı Yaz Kur'an Kursları Başladı

Eğitim 21.07.2022 - 08:47, Güncelleme: 21.07.2022 - 08:47
 

Alanya’da Yatılı Yaz Kur'an Kursları Başladı

Alanya Müftülüğü’ne bağlı yatılı eğitim verme imkânı bulunan kurslarda yatılı yaz Kur'an kursu eğitimleri başladı.

Alanya Müftülüğü’ne bağlı yatılı eğitim verme imkanı bulunan Merkez Erkek Kur’an Kursu, Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu, Emin Özmüftüoğlu Kız Kur’an Kursu ve İzzet Azakoğlu Kız Kur’an Kursu’nda yatılı yaz Kur’an kursları başladı. Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan bu kapsamda Merkez Erkek Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere dini konularda sorular sorup, Kur’an-ı Kerim okutturan ve öğrencilerle sohbet eden Müftü İlhan, öğrencilere bir dizi tavsiye ve nasihatte bulunarak zihin açıklığı ve başarılar diledi. Müftü İlhan ayrıca; Kur’an Kursu Yöneticisi Muhammet Gül’den öğrencilerin genel durumları, kursa katılan öğrenci sayısı, uygulanan eğitim ve öğretim yöntemleri hakkında bilgiler aldı. Covid-19 salgını sebebiyle 2 yıldır yapılamayan ve 18 Temmuz itibariyle başlayan yatılı yaz Kur'an kursu eğitimleri 12 Ağustos tarihinde sona erecek. Yatılı yaz Kur'an kursları programında itikat, ibadet, siyer ve ahlak derslerinden oluşan dini bilgiler eğitimi ile Kur'an -ı Kerim eğitimi verilecek. Bunun yanı sıra öğrencilerin zihinsel, duygusal ve vicdani yönleri ile gündelik hayata yönelik kabiliyetlerinin gelişmesi bakımından sportif-gezi faaliyetleri, atölye ve kitap okuma etkinlikleri, film izleme ve değerlendirme çalışmaları da yer alacak. YAZ KUR’AN KURSLARI DEVAM EDİYOR Her sene okulların tatil olduğu dönemde milyonlarca çocuk ve gencin Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere İslam'ın temel inanç esaslarını, ibadetleri ve Hz. Peygamber'in hayatını öğrendiği yaz Kur'an kursları devam ediyor. Alanya Müftülüğü’ne bağlı cami ve Kur’an kurslarında 8 hafta süreyle tek dönem halinde planlanan Yaz Kur'an Kursları 26 Ağustos Cuma günü sona erecek.
Alanya Müftülüğü’ne bağlı yatılı eğitim verme imkânı bulunan kurslarda yatılı yaz Kur'an kursu eğitimleri başladı.

Alanya Müftülüğü’ne bağlı yatılı eğitim verme imkanı bulunan Merkez Erkek Kur’an Kursu, Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu, Emin Özmüftüoğlu Kız Kur’an Kursu ve İzzet Azakoğlu Kız Kur’an Kursu’nda yatılı yaz Kur’an kursları başladı. Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan bu kapsamda Merkez Erkek Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere dini konularda sorular sorup, Kur’an-ı Kerim okutturan ve öğrencilerle sohbet eden Müftü İlhan, öğrencilere bir dizi tavsiye ve nasihatte bulunarak zihin açıklığı ve başarılar diledi. Müftü İlhan ayrıca; Kur’an Kursu Yöneticisi Muhammet Gül’den öğrencilerin genel durumları, kursa katılan öğrenci sayısı, uygulanan eğitim ve öğretim yöntemleri hakkında bilgiler aldı.

Covid-19 salgını sebebiyle 2 yıldır yapılamayan ve 18 Temmuz itibariyle başlayan yatılı yaz Kur'an kursu eğitimleri 12 Ağustos tarihinde sona erecek.
Yatılı yaz Kur'an kursları programında itikat, ibadet, siyer ve ahlak derslerinden oluşan dini bilgiler eğitimi ile Kur'an -ı Kerim eğitimi verilecek. Bunun yanı sıra öğrencilerin zihinsel, duygusal ve vicdani yönleri ile gündelik hayata yönelik kabiliyetlerinin gelişmesi bakımından sportif-gezi faaliyetleri, atölye ve kitap okuma etkinlikleri, film izleme ve değerlendirme çalışmaları da yer alacak.
YAZ KUR’AN KURSLARI DEVAM EDİYOR
Her sene okulların tatil olduğu dönemde milyonlarca çocuk ve gencin Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere İslam'ın temel inanç esaslarını, ibadetleri ve Hz. Peygamber'in hayatını öğrendiği yaz Kur'an kursları devam ediyor. Alanya Müftülüğü’ne bağlı cami ve Kur’an kurslarında 8 hafta süreyle tek dönem halinde planlanan Yaz Kur'an Kursları 26 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop