mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

El Nino sıcaklarının bunalttığı leylekler futbol sahasında serinledi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 13:30, Güncelleme: 14.07.2023 - 13:10
 

El Nino sıcaklarının bunalttığı leylekler futbol sahasında serinledi

El Nino sıcaklarının bunalttığı leylekler futbol sahasında serinledi

Türkiye genelinde etkili olan ‘El Nino’ sıcakları Antalya’nın Manavgat ilçesinde de etkili oluyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklığın daha da artmasıyla sıcaktan sadece insanlar değil hayvanlar da etkilendi. Daha önce bir elektrik direğini mekan edinen leylekler, bu yıl dünyaya gelen 2 yavrularıyla birlikte sıcağın etkisinden kurtulabilmek için Sarılar futbol sahasında çimlerin sulanmasını fırsat bildi.Hava sıcaklıkları Türkiye genelinde özellikle de mevsim normallerinin üzerinde seyreden Manavgat’ta artmaya devam ederken, bunaltıcı sıcaklardan insanların yanı sıra hayvanlar ve bitkiler de nasibini alıyor. Manavgat’ta insanlar gecenin ilerleyen saatlerine deniz kıyısına, gidemeyenler ise su kenarlarına giderek bunaltıcı sıcakların etkisinden kurtulmaya çalışıyor.Sarılar Mahallesi’nde uzun yıllardır Şelale yolu üzeri Hüseyin Efendi Caddesi’nde elektrik direğine yuva kuran leylekler, bunaltıcı sıcaktan korunmanın yolunu Sarılar futbol sahasında buldu. Futbol sahasına gelen anne-baba ve bu yıl dünyaya gelen 2 yavrudan oluşan leylek ailesi, sahanın çimleri arasında solucan başta olmak üzere yiyecek ararken, sıcağın etkisinden yakınlarına kadar insanların yaklaşmasını umursamıyor.Sarılar futbol sahasındaki görevlinin hortumla su sıkması karşısında suyun altına koşan leylekler, hortumun yere bırakılmasıyla birlikte suyun toplandığı yerde serinlemenin keyfini yaşadı.
El Nino sıcaklarının bunalttığı leylekler futbol sahasında serinledi
Türkiye genelinde etkili olan ‘El Nino’ sıcakları Antalya’nın Manavgat ilçesinde de etkili oluyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklığın daha da artmasıyla sıcaktan sadece insanlar değil hayvanlar da etkilendi. Daha önce bir elektrik direğini mekan edinen leylekler, bu yıl dünyaya gelen 2 yavrularıyla birlikte sıcağın etkisinden kurtulabilmek için Sarılar futbol sahasında çimlerin sulanmasını fırsat bildi.
Hava sıcaklıkları Türkiye genelinde özellikle de mevsim normallerinin üzerinde seyreden Manavgat’ta artmaya devam ederken, bunaltıcı sıcaklardan insanların yanı sıra hayvanlar ve bitkiler de nasibini alıyor. Manavgat’ta insanlar gecenin ilerleyen saatlerine deniz kıyısına, gidemeyenler ise su kenarlarına giderek bunaltıcı sıcakların etkisinden kurtulmaya çalışıyor.
Sarılar Mahallesi’nde uzun yıllardır Şelale yolu üzeri Hüseyin Efendi Caddesi’nde elektrik direğine yuva kuran leylekler, bunaltıcı sıcaktan korunmanın yolunu Sarılar futbol sahasında buldu. Futbol sahasına gelen anne-baba ve bu yıl dünyaya gelen 2 yavrudan oluşan leylek ailesi, sahanın çimleri arasında solucan başta olmak üzere yiyecek ararken, sıcağın etkisinden yakınlarına kadar insanların yaklaşmasını umursamıyor.
Sarılar futbol sahasındaki görevlinin hortumla su sıkması karşısında suyun altına koşan leylekler, hortumun yere bırakılmasıyla birlikte suyun toplandığı yerde serinlemenin keyfini yaşadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop