mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Tüplü Araçlılar Dikkat! LPG'ye Zam Geliyor

Gündem 29.07.2022 - 13:29, Güncelleme: 29.07.2022 - 13:29
 

Tüplü Araçlılar Dikkat! LPG'ye Zam Geliyor

30 Temmuz Cumartesi gününden itibaren LPG'ye zam bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre Cumartesi gününden geçerli olmak üzere LPG 30 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; motorin litre fiyatı ortalama 24,48  liradan, benzinin litresi ise ortalama 22,25 liradan satılıyor.
30 Temmuz Cumartesi gününden itibaren LPG'ye zam bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre Cumartesi gününden geçerli olmak üzere LPG 30 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; motorin litre fiyatı ortalama 24,48  liradan, benzinin litresi ise ortalama 22,25 liradan satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop