mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İşitme Engelliler Futsal A Milli Erkek Takımı, Kış Oyunlarına Antalya’da hazırlanıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2024 - 11:03, Güncelleme: 23.01.2024 - 10:43
 

İşitme Engelliler Futsal A Milli Erkek Takımı, Kış Oyunlarına Antalya’da hazırlanıyor

İşitme Engelliler Futsal A Milli Erkek Takımı, Kış Oyunlarına Antalya’da hazırlanıyor

İşitme Engelliler Futsal A Milli Erkek Takımı, Erzurum’da düzenlenecek Deaflympics İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları için Manavgat’ta kamp yapıyor.Bu yıl Türkiye’nin ev sahipliğinde 2-12 Mart tarihlerinde Erzurum’da 20.’si düzenlenecek olan ve Deaflympics İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunlarına katılacak İşitme Engelliler Futsal A Milli Takım, şampiyona öncesindeki ilk hazırlık kampını Manavgat’ta gerçekleştiriyor.İşitme Engelliler Futsal A Milli Takımı Teknik Sorumlusu Ersan Tolukan, Manavgat’ın kendileri için uğurlu geldiğine dikkat çekerek “Manavgat’ta yaptığımız kamp sonrasında katıldığımız tüm şampiyonalarda istediğimiz sonuçları aldık. Ardık Manavgat bizim için vazgeçilmez bir hale geldi. 24 kişilik geniş kadromuzla çalışmalarımızı İlçe Spor Müdürlüğü Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu’nda sürdürüyoruz. Çok iyi bir çalışma ortamı var. Bundan sonraki kampımız Ankara’da olacak. Milli takımımız 14 kişilik asıl kadrosuyla Erzurum’da son kampını gerçekleştirecek ve turnuvaya katılacak. Her zaman olduğu gibi bu şampiyonada da hedefimiz şampiyonluktur” diye konuştu.
İşitme Engelliler Futsal A Milli Erkek Takımı, Kış Oyunlarına Antalya’da hazırlanıyor
İşitme Engelliler Futsal A Milli Erkek Takımı, Erzurum’da düzenlenecek Deaflympics İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları için Manavgat’ta kamp yapıyor.
Bu yıl Türkiye’nin ev sahipliğinde 2-12 Mart tarihlerinde Erzurum’da 20.’si düzenlenecek olan ve Deaflympics İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunlarına katılacak İşitme Engelliler Futsal A Milli Takım, şampiyona öncesindeki ilk hazırlık kampını Manavgat’ta gerçekleştiriyor.
İşitme Engelliler Futsal A Milli Takımı Teknik Sorumlusu Ersan Tolukan, Manavgat’ın kendileri için uğurlu geldiğine dikkat çekerek “Manavgat’ta yaptığımız kamp sonrasında katıldığımız tüm şampiyonalarda istediğimiz sonuçları aldık. Ardık Manavgat bizim için vazgeçilmez bir hale geldi. 24 kişilik geniş kadromuzla çalışmalarımızı İlçe Spor Müdürlüğü Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu’nda sürdürüyoruz. Çok iyi bir çalışma ortamı var. Bundan sonraki kampımız Ankara’da olacak. Milli takımımız 14 kişilik asıl kadrosuyla Erzurum’da son kampını gerçekleştirecek ve turnuvaya katılacak. Her zaman olduğu gibi bu şampiyonada da hedefimiz şampiyonluktur” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop