mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kuddusi Müftüoğlu Vites Yükseltti

Siyaset 27.04.2023 - 14:49, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:49
 

Kuddusi Müftüoğlu Vites Yükseltti

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu muhtarlar ile bir araya gelmesinin ardından Avsallar’da esnafla buluştu. Dernek ziyaretinde de bulunan Müftüoğlu, daha sonra gençler ile bir araya gelip onların hayallerini dinledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, 14 Mayıs’taki seçim öncesi sahada çalışmalarını sürdürüyor. Dün MKYK Üyesi Menderes Türel ile birlikte muhtarlar ile bir araya gelen Müftüoğlu ardından Avsallar Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret edip hayırlı ve bereketli kazanç dileklerini iletti. Avsallar ziyaretinde Müftüoğlu’na İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile partililer de eşlik etti. DERNEĞİ ZİYARET EDİP ARDINDAN GENÇLERİ DİNLEDİ Müftüoğlu daha sonra Alanya inşaatçı Kalıpçı ve Taşeronları Derneği Başkanı Tahir Uyaroğlu ve üyelerini ziyaret etti. Dernek üyelerinin sorun ve taleplerini dinleyen Müftüoğlu ardından akşam saatlerinde ilçede yaşayan gençler ile bir araya geldi. Gençlerin isteklerini dinleyen Müftüoğlu, “Gençlerimiz, tüm dinamizmi ile bu akşam misafirimizdi. Onlarla tanışmak, sorunlara birlikte çözüm üretmek için istişarelerde bulunduk. Umutlarına, hayallerine ortak olduk” dedi.  
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu muhtarlar ile bir araya gelmesinin ardından Avsallar’da esnafla buluştu. Dernek ziyaretinde de bulunan Müftüoğlu, daha sonra gençler ile bir araya gelip onların hayallerini dinledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, 14 Mayıs’taki seçim öncesi sahada çalışmalarını sürdürüyor. Dün MKYK Üyesi Menderes Türel ile birlikte muhtarlar ile bir araya gelen Müftüoğlu ardından Avsallar Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret edip hayırlı ve bereketli kazanç dileklerini iletti. Avsallar ziyaretinde Müftüoğlu’na İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile partililer de eşlik etti.

DERNEĞİ ZİYARET EDİP ARDINDAN GENÇLERİ DİNLEDİ

Müftüoğlu daha sonra Alanya inşaatçı Kalıpçı ve Taşeronları Derneği Başkanı Tahir Uyaroğlu ve üyelerini ziyaret etti. Dernek üyelerinin sorun ve taleplerini dinleyen Müftüoğlu ardından akşam saatlerinde ilçede yaşayan gençler ile bir araya geldi. Gençlerin isteklerini dinleyen Müftüoğlu, “Gençlerimiz, tüm dinamizmi ile bu akşam misafirimizdi. Onlarla tanışmak, sorunlara birlikte çözüm üretmek için istişarelerde bulunduk. Umutlarına, hayallerine ortak olduk” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop