mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Söbüçimen Yayla Yolunda Karla Mücadele

Gündem 21.05.2022 - 13:40, Güncelleme: 21.05.2022 - 13:40
 

Söbüçimen Yayla Yolunda Karla Mücadele

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra kış aylarında da yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan yayla yollarında karla mücadele çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gündoğmuş ilçesine bağlı Söbüçimen yayla yolunda karla mücadele çalışması yapıyor. Ekipler kışın yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan Söbüçimen yayla yolunu, yaylacıların ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların zamanında yaylalarına çıkabilmeleri için açmak için çalışıyor. KISA SÜREDE AÇILACAK Alanya, Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerine bağlı vatandaşların yaylalarına ulaşmaları konusunda Söbüçimen yayla yolu önem arz etmesi nedeniyle, ekipler ara vermeden çalışarak yayla yolunu kısa sürede bitirmeyi hedefliyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler sorumlusu İsa Akdemir de, yayla yoluna giderek karla mücadele çalışmasını yerinde inceledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra kış aylarında da yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan yayla yollarında karla mücadele çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gündoğmuş ilçesine bağlı Söbüçimen yayla yolunda karla mücadele çalışması yapıyor. Ekipler kışın yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan Söbüçimen yayla yolunu, yaylacıların ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların zamanında yaylalarına çıkabilmeleri için açmak için çalışıyor.
KISA SÜREDE AÇILACAK
Alanya, Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerine bağlı vatandaşların yaylalarına ulaşmaları konusunda Söbüçimen yayla yolu önem arz etmesi nedeniyle, ekipler ara vermeden çalışarak yayla yolunu kısa sürede bitirmeyi hedefliyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler sorumlusu İsa Akdemir de, yayla yoluna giderek karla mücadele çalışmasını yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop