mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi’nden Dört Dörtlük Hizmet

Gündem 26.06.2023 - 08:39, Güncelleme: 26.06.2023 - 08:39
 

Alanya Belediyesi’nden Dört Dörtlük Hizmet

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Satış Tesisi’ni ziyaret ederek kurban satıcılarına ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek ‘hayırlı ve bereketli bayramlar’ dileklerini iletti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kent ihtiyacını yıllarca karşılaması amacıyla hayata geçirdiği Kurban Satış Tesisi Kurban Bayramı’na hazır. Başkan Yücel hazırlıkları tamamlanan ve hem esnafların hem de vatandaşların hizmetine açılan tesisi ziyaret etti. Belediye Başkanı Yücel'e Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve teknik ekip eşlik etti. 107 PADOKTA SATIŞ YAPILIYOR Oba Mahallesi Bucakoluk mevkiinde hizmet veren Kurban Satış Tesisi, 27 adet büyükbaş 80 adet küçükbaş olmak üzere toplam 107 satış padokları ile konforlu bir şekilde esnafların hizmetine sunuldu. Kurban Satış Tesisi suyu, elektriği, tuvalet ve mescit gereksinimleri ile yiyecek istasyonlarıyla tam teşekküllü bir tesis olarak hizmet veriyor. KONFORLU ULAŞIM VE RAHAT ALIŞVERİŞ İMKANI SUNULUYOR Esnafların rahat satış imkanının yanısıra kurbanlık almak isteyen vatandaşlar da düşünüldü. Padokların arasında hayvanları gözlemleme ve seçme şansı olan alıcılar rahatça dolaşarak kurbanlıklarını alabiliyor. Ayrıca tesise ulaşım, Oba ve Çıplaklı mahallelerinden düzenlenmiş yollarla kolay ve konforlu bir şekilde yapılabiliyor. Billboardlar ve tabelalarla konumlar belirtilerek kolay ulaşım sağlanıyor. MERKEZLE BİRLİKTE 3 YERDE DAHA KURBAN SATIŞI YAPILIYOR Merkez Kurban Satış Tesisi’nin yanısıra batıda Konaklı Menderes Bulvarı’nda 60 adet, Mahmutlar Sanayi Sitesi altına 50 ve Demirtaş Yeni Damlar Caddesi Belediye Şantiye karşısında 20 adet yapılan satış padoklarında kurbanlık satışı yapılabiliyor. 4 NOKTADA KESİM HİZMETİ VERİLECEK Alanya Belediyesi’nin vatandaşlara her yıl Kurban Bayramı’nın 1 ve 2. günü hizmeti olan ücretsiz küçükbaş kesim merkezleri olarak hizmet verecek yerler: merkezde Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, batıda Payallar Belediye Şantiyesi doğuda ise Mahmutlar Belediye Şantiyesi. YÜCEL: “ENSAF VE VATANDAŞLARIMIZ TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLECEK” Kurban Satış Tesisi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı; “Bölgenin en güzel, en sağlıklı Kurban Satış Tesisi’ni oluşturduk. Gelecek yıllarda eksikliklerimizi tamamlayarak bölgenin hem ulaşılabilirlik hem de içerisinde konforlu bir şekilde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılaması için bir alan oluşturduk. Hem bölge halkımıza hem Alanya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Satış Tesisi’ni ziyaret ederek kurban satıcılarına ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek ‘hayırlı ve bereketli bayramlar’ dileklerini iletti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kent ihtiyacını yıllarca karşılaması amacıyla hayata geçirdiği Kurban Satış Tesisi Kurban Bayramı’na hazır. Başkan Yücel hazırlıkları tamamlanan ve hem esnafların hem de vatandaşların hizmetine açılan tesisi ziyaret etti. Belediye Başkanı Yücel'e Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve teknik ekip eşlik etti.

107 PADOKTA SATIŞ YAPILIYOR

Oba Mahallesi Bucakoluk mevkiinde hizmet veren Kurban Satış Tesisi, 27 adet büyükbaş 80 adet küçükbaş olmak üzere toplam 107 satış padokları ile konforlu bir şekilde esnafların hizmetine sunuldu. Kurban Satış Tesisi suyu, elektriği, tuvalet ve mescit gereksinimleri ile yiyecek istasyonlarıyla tam teşekküllü bir tesis olarak hizmet veriyor.

KONFORLU ULAŞIM VE RAHAT ALIŞVERİŞ İMKANI SUNULUYOR

Esnafların rahat satış imkanının yanısıra kurbanlık almak isteyen vatandaşlar da düşünüldü. Padokların arasında hayvanları gözlemleme ve seçme şansı olan alıcılar rahatça dolaşarak kurbanlıklarını alabiliyor.

Ayrıca tesise ulaşım, Oba ve Çıplaklı mahallelerinden düzenlenmiş yollarla kolay ve konforlu bir şekilde yapılabiliyor. Billboardlar ve tabelalarla konumlar belirtilerek kolay ulaşım sağlanıyor.

MERKEZLE BİRLİKTE 3 YERDE DAHA KURBAN SATIŞI YAPILIYOR

Merkez Kurban Satış Tesisi’nin yanısıra batıda Konaklı Menderes Bulvarı’nda 60 adet, Mahmutlar Sanayi Sitesi altına 50 ve Demirtaş Yeni Damlar Caddesi Belediye Şantiye karşısında 20 adet yapılan satış padoklarında kurbanlık satışı yapılabiliyor.

4 NOKTADA KESİM HİZMETİ VERİLECEK

Alanya Belediyesi’nin vatandaşlara her yıl Kurban Bayramı’nın 1 ve 2. günü hizmeti olan ücretsiz küçükbaş kesim merkezleri olarak hizmet verecek yerler: merkezde Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, batıda Payallar Belediye Şantiyesi doğuda ise Mahmutlar Belediye Şantiyesi.

YÜCEL: “ENSAF VE VATANDAŞLARIMIZ TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLECEK”

Kurban Satış Tesisi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı; “Bölgenin en güzel, en sağlıklı Kurban Satış Tesisi’ni oluşturduk. Gelecek yıllarda eksikliklerimizi tamamlayarak bölgenin hem ulaşılabilirlik hem de içerisinde konforlu bir şekilde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılaması için bir alan oluşturduk. Hem bölge halkımıza hem Alanya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop