mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Suç Örgütü Üyeleri Tutuklandı

Gündem 27.01.2024 - 09:23, Güncelleme: 27.01.2024 - 09:27
 

Alanya’da Suç Örgütü Üyeleri Tutuklandı

Alanya merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-32" operasyonunda gözaltına alınan suç örgütü lideri İsmail Süner ile beraberindeki 11 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından elebaşı İsmail Süner'in olduğu organize suç örgütüne yönelik olarak Alanya ile İstanbul, Adana, Nevşehir ve Kahramanmaraş'ta "Kafes-32" adı verilen eş zamanlı operasyon da gözaltına alınan 12 şüphelinin emniyetteki 3 günlük işlemleri tamamlandı.  Çok sayıda suçtan gözaltına alınan 12 şüpheli sağlık kontrollerinin ardından sabah saatlerinde, güvenlik önlemleri çerçevesinde adliyeye sevk edildi. Şüpheliler gün boyunca adliyede süren ifade ve mahkemenin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.  OLAYIN GEÇMİŞİ Alanya merkezli 5 ilde suç örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik olarak 23 Ocak’ta gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda Alanya’da 6, Kahramanmaraş’ta 2, Adana’da  2 İstanbul’da 1 ve Nevşehir’de de 1 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, bir miktar uyuşturucu madde ve çok sayıda dijital materyal ele geçirilmişti.
Alanya merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-32" operasyonunda gözaltına alınan suç örgütü lideri İsmail Süner ile beraberindeki 11 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından elebaşı İsmail Süner'in olduğu organize suç örgütüne yönelik olarak Alanya ile İstanbul, Adana, Nevşehir ve Kahramanmaraş'ta "Kafes-32" adı verilen eş zamanlı operasyon da gözaltına alınan 12 şüphelinin emniyetteki 3 günlük işlemleri tamamlandı.  Çok sayıda suçtan gözaltına alınan 12 şüpheli sağlık kontrollerinin ardından sabah saatlerinde, güvenlik önlemleri çerçevesinde adliyeye sevk edildi. Şüpheliler gün boyunca adliyede süren ifade ve mahkemenin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Alanya merkezli 5 ilde suç örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik olarak 23 Ocak’ta gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda Alanya’da 6, Kahramanmaraş’ta 2, Adana’da  2 İstanbul’da 1 ve Nevşehir’de de 1 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, bir miktar uyuşturucu madde ve çok sayıda dijital materyal ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop