mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Müşteriden Kapora Alan Emlakçı Daireyi Başkasına Sattı!

Gündem 27.12.2023 - 10:10, Güncelleme: 27.12.2023 - 10:10
 

Alanya'da Müşteriden Kapora Alan Emlakçı Daireyi Başkasına Sattı!

Alanya’da Mesut E’den 22 bin TL kaparo almasının ardındandaireyi başkasına sattığı iddia edilen H.C. ve oğlu Y.C.“Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan yargılandılar.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya‘Nitelikli Dolandırıcılık’ suçundan tutuksuz yargılanan emlakçı H.C. ve oğlu Y.C. katılmadılar. Duruşmaya H.C. ve Y.C’nin avukatları katıldı. Duruşmada dolandırılan mağdur Mesut E. avukatıyla birlikte hazır bulundu.   “ELİMDE SÖZLEŞME VAR” Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde konuşan mağdur Mesut E. şunları söyledi: “Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir daireyi almak için H.C. ile yıllar önce 85 bin TL’ye anlaştık. Ben daha sonra elden 22 bin TL para verdim. Geri kalanı bankada. Kredim çıkmıştı fakat H.C. daireyi başkasına satmış. Elimde beraber yaptığımız sözleşmemiz bile var.”  “EVİN SAHİBİNİ TANIMIYORUM” Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, mağdur Mesut E’ye“Alacağın evin sahibiyle konuştun mu?” diye sordu. Bunun üzerine Mesut E. “Evin sahibi Konya’da yaşıyor. Ev sahibini hiç tanımıyorum. Telefon bile etmedim. Mağduriyetimin ve zararımın tamamının kur farkıyla giderilmesini istiyorum” diye konuştu.  MAĞDURİYETİ KUR FARKIYLA GİDERİLECEK Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti mağdur Mesut E’ninmağduriyetinin kur farkıyla giderilmesi için süre verilmesinekarar vererek duruşmayı 17 Ocak 2024’e erteledi.
Alanya’da Mesut E’den 22 bin TL kaparo almasının ardındandaireyi başkasına sattığı iddia edilen H.C. ve oğlu Y.C.“Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan yargılandılar.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya‘Nitelikli Dolandırıcılık’ suçundan tutuksuz yargılanan emlakçı H.C. ve oğlu Y.C. katılmadılar. Duruşmaya H.C. ve Y.C’nin avukatları katıldı. Duruşmada dolandırılan mağdur Mesut E. avukatıyla birlikte hazır bulundu.  

“ELİMDE SÖZLEŞME VAR”

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde konuşan mağdur Mesut E. şunları söyledi: “Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir daireyi almak için H.C. ile yıllar önce 85 bin TL’ye anlaştık. Ben daha sonra elden 22 bin TL para verdim. Geri kalanı bankada. Kredim çıkmıştı fakat H.C. daireyi başkasına satmış. Elimde beraber yaptığımız sözleşmemiz bile var.” 

“EVİN SAHİBİNİ TANIMIYORUM”

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, mağdur Mesut E’ye“Alacağın evin sahibiyle konuştun mu?” diye sordu. Bunun üzerine Mesut E. “Evin sahibi Konya’da yaşıyor. Ev sahibini hiç tanımıyorum. Telefon bile etmedim. Mağduriyetimin ve zararımın tamamının kur farkıyla giderilmesini istiyorum” diye konuştu. 

MAĞDURİYETİ KUR FARKIYLA GİDERİLECEK

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti mağdur Mesut E’ninmağduriyetinin kur farkıyla giderilmesi için süre verilmesinekarar vererek duruşmayı 17 Ocak 2024’e erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop